aristar ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلاممن میخام در منوهای کناری فروشگاه سه یا چهار تا عنوان قرار بدم. یعنی از HTML سفارشی استفاده کنم مثل فروشگاه زیر که برای بخش های معرفی و ویژه و... استفاده کرده.حالا سوال اینکه از چه ماژولی میشه استفاده کرد؟آیا ماژول محدودیت داره؟http://eshop.eca.ir/ با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلام دوست عزیز از چه نسخه ای استفاده میکنید ماژول بلوک html برای نسخه 1.4 من دارم اما برای 1.5 و 1.6 این چنین ماژولی هنوز پیدا نکردمبنده هم به این ماژول نیاز دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در شهریور 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 من از ورژن 1.5 استفاده میکنم. یک چیزی تو فروشگاه هست به نام تبلیغات در همه جا ولی نمیدونم دقیقا اینکارو میکنه یا نه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلامبنده چند ماژول برای نسخه 1.5 گذاشتمhtmlboxsuperblockو...جستجو کنید پیدا میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در شهریور 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 سلامبنده چند ماژول برای نسخه 1.5 گذاشتمhtmlboxsuperblockو...جستجو کنید پیدا میشه موفق باشیدبا تشکر. ماژول هایی که میفرمایین دو تا عیب همه دارن اولا اینکه نمیشه بهشون عنوان داد یعنی فقط باکس میارن و عنوانی براش نمیشه انتخاب کرد و دوم اینکه قالب فروشگاه بهشون اعمال نمیشه و در واقع فقط بلوک HTML خالی رو نشون میده و باید مثلا با CSS بهش قالب بدی. یک چیزی میخام دیگه خودش این دو مورد رو داشته باشه!ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .