payamkh59 ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 با درود من توی فروشگام مثلاً یک محصول دارم به اسم "samsung galaxy note 10.1" که وقتی ایندکس های google رو چک می کنم ، اون محصول ایندکس شده و وقتی توی google این عبارت رو search می کنم "سامسونگ گلکسی نوت didokharid" محصول رو پیدا می کنه ولی وقتی عبارت قبل رو بدون اسم سایت به صورت "سامسونگ گلکسی نوت" search می کنم حتی در آخرین صفحه نتایج google هم خبری از سایت من نیست . من تمامی صفحات نتیجه در حدود 16 صفحه رو تک به تک چک کردم ولی اسم سایت من نبودش !!!! می شه بگید مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2014 بستگی به خیلی چیزا داره: نام دامنهنحوه وارد کردن محصولنحوه تنظیمات سئو سایتنحوه تنظیمات سئو محصولقالبو ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .