moghimi ارسال شده در شهریور 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 با سلام خدمت آقا دانوش و آقا رامتین و دوستانچند تا ماژول از جاهای مختلف دانلود کردم یه سری تگ های اچ گذاشتن و یکی دوتا هم ای فریم گذاشتن توی ماژول ، که فروشگاه پرستا 1.5 منو داغون کردخواستم ببینم راهی نداره که ماژول رو بشه باز کرد و نگاه کرد ببینیم چه کارهایی توش کردن و جاهای زائد رو پاک کنیم و بعد نصب کنیمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 سلامراه داره ولی باید بتونید تجزیه و تحلیل کنید ماژول روبه هیچ عنوان ماژولهایی که مطمئن نیستند رو استفاده نکنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 سلامراه داره ولی باید بتونید تجزیه و تحلیل کنید ماژول روبه هیچ عنوان ماژولهایی که مطمئن نیستند رو استفاده نکنید موفق باشیدسلام خدمت آقا رامتین دنبال یه ماژول اخبار هستم مثل ماژولی که توی قالب کلاسیک استفاده کردین ، اخبار رو تک خبر نشون می ده نه آبشاری ولی نصب که می کنم سه تا تگ اچ داره و ای فریمخواستم اینها رو تغییر بدم و نصب کنمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 سلامراه داره ولی باید بتونید تجزیه و تحلیل کنید ماژول روبه هیچ عنوان ماژولهایی که مطمئن نیستند رو استفاده نکنید موفق باشیدبا سلام مجددمن سه تا ماژول به درد بخور خارجی برای نسخه 1.5 پیدا کردم می خوام ترجمه کنم و بتونم از لوکال فقط اون ماژول ها رو به صورت جدا خروجی بگیرم و موقعی که کسی خواست نصب کنه ترجمه شده در اختیارش قرار بگیرهیه راهنمایی کنین باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 به بخش بومی سازی -> ترجمه هاترجمه ماژول ها رو انتخاب کنید و قالب رو روی (هسته Core) بذاریدسپس ترجمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 به بخش بومی سازی -> ترجمه هاترجمه ماژول ها رو انتخاب کنید و قالب رو روی (هسته Core) بذاریدسپس ترجمه کنیدسلام ممنون مدیر جانبرای خروجی گرفتن چی کار کنیم؟چون از یه راهی ماژول های تجاری رو دارم رایگان به دست می یارم البته تعدادی از ماژول ها رو ، خواستم ترجمه کنم به صورت موردی به دوستانی که خواستن بدم، البته با هزینه اندک و با هماهنگی شما، الان گیر ترجمه و خروجی گرفتن هستم، بیشتر خروجی گرفتن.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامدوست عزیز این کار شما با دزدی هیچ فرقی نداره و این انجمن شدیدا با این موارد برخورد میکنه و قانون کپی رایت در اینجا رعایت میشه.شما تنها اجازه دارید ماژولهای رایگان رو بصورت عمومی منتشر کنید و ماژولهای تجاری رو هر شخص باید از سایت صاحب اثر تهیه کنه، چه ایرانی و چه خارجی واقعا جای تاسف داره که ما فقط دم از فرهنگ 2500 ساله میزنیم. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامدوست عزیز این کار شما با دزدی هیچ فرقی نداره و این انجمن شدیدا با این موارد برخورد میکنه و قانون کپی رایت در اینجا رعایت میشه.شما تنها اجازه دارید ماژولهای رایگان رو بصورت عمومی منتشر کنید و ماژولهای تجاری رو هر شخص باید از سایت صاحب اثر تهیه کنه، چه ایرانی و چه خارجی واقعا جای تاسف داره که ما فقط دم از فرهنگ 2500 ساله میزنیم. موفق باشیدسلام حق با شماستخب برای ماژول رایگان اگه بخوام خودم ترجمه کنم و به صورت رایگان عرضه کنم چطور؟ می شه لینک سایت خودم رو به عنوان مترجم بدم دیگه مشکل نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلام مجددبلهبه عنوان مترجم میتونید خودتون رو معرفی کنید ولی نباید لینک سایت اصلی رو از ماژول حذف کنیدبرای خروجی گرفتن هم کافیه به پوشه ماژولها برید و پوشه ماژول رو زیپ کرده و منتشر کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلام مجددبلهبه عنوان مترجم میتونید خودتون رو معرفی کنید ولی نباید لینک سایت اصلی رو از ماژول حذف کنیدبرای خروجی گرفتن هم کافیه به پوشه ماژولها برید و پوشه ماژول رو زیپ کرده و منتشر کنید. موفق باشیدسلام مجدد خدمت آقا رامتینلینک سایت اصلی رو می زارم بمونه، می تونم خودم هم لینک بدم به عنوان مترجم؟ چون چند تا ماژول حرفه ای سئو دارم و روی یکی از سایتها امتحان کردم خیلی خوب جواب دادهچه جوری لینک از خودم هم بزارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 میتونید تو ترجمه ها بذارید تا توی لیست ماژول نشون بده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .