gameshop ارسال شده در شهریور 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 سلام.خسته نباشید.من قالب مدیا رو نصب کردم اما هم میخوام چند تا تغییر بدم و هم چند تا مشکل داره. تغییرات :1.چجوری میتونم هدر قالبم رو مثل هدر سایت buy24h.ir کنم ؟هدر فعلی من : playone.ir 2.چجوری فونت کل نوشته های سایت رو بزرگتر کنم ؟ مشکلات :1.قسمت جستجو سایت کار نمیکنه , چجوری باید درستش کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gameshop ارسال شده در شهریور 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 سلامدوست عزیز قالب رایگان پشتیبانی ندارهیا باید خودتون تسلط داشته باشید و انجام بدید یا به طراح درخواست بدید تا با هزینه براتون انجام بده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gameshop ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 سلام.کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .