morteza1394 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 سلام دوستان.من میخام به درگاه بانک بطور مستقیم وصل بشم، یا هم از طریق درگاه جهان پی وصل بشم به بانک ها. البته در پرس شاپ نسخه 1.6 ازتون عاجزانه خاهش میکنم،مراحل کار رو دقیق واسم بگین. باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 ماژول جهان پی رو خودشون نوشتن و باید از سایتشون بگیرید و نصب کنید. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در آبان 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 آقا دانوش ببخشید من هم یک سوال دارم من درگاه مستقیم از جهان پی دارم که با لوگو و نام فروشگاه خودم هست رفتم ماژول پرداخت آنلاین رو دانلود کردم و نصب کردم ولی وقتی api درگاه مستقیم رو وارد می کنم خطا می ده خطا : api مربوط به درگاه اختصاصي مستقيم است ، بايد از وبسرويس جديد استفاده کنيد ! اما وقتی api ئرگاه غیر مستقیم رو وارد می کنم درست کار میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در آبان 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 دوستان کسی نیست جواب بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jahanpay ارسال شده در آبان 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2014 دوستان کسی نیست جواب بدهبا سلامدرخواست طراحی ماژول به یکی از مدیران عزیز ارسال شد ان شالله که انجام بدنسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در آبان 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 ممنونم از اینکه این لطف رو کردید و امیدوارم همچنان موفق پیروز باشید لطفا اگر ماژول آماده شد تو سایت برای اعضا اطلاع رسانی کنید که بتونیم استفاده کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda777 ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 منم همین مشکل رو دارم(( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 والا من نصب کردم اما به قیمت محصولات یک صفر اضافه میکنه مثلا 1.200.000 ریال 1.2000.000 ریال مینویسه هرکاری کردم درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 شما نرخ تبدیل واحد پولتون مشکل داره و 10 برابر هست که یه صفر اضافه می کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniand ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 سلام خسته نباشید... ببخشید من ماژول رو از جهان پی دانلود کردم و وقتی ماژول رو نصب میکنم، میزنه نصب با موفقیت انجام شد اما ماژول رو در لیست ماژولها نمایش نمیده!!! مشکل از کجاست؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniand ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 سلام خسته نباشید... ببخشید من ماژول رو از جهان پی دانلود کردم و وقتی ماژول رو نصب میکنم، میزنه نصب با موفقیت انجام شد اما ماژول رو در لیست ماژولها نمایش نمیده!!! مشکل از کجاست؟ ممنونمشکل برطرف شد!ممنون از راهنمایی های شما...! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 شما حتی خودتون وقتی مشکلتون حل شده حاضر نیستید راهکار رو ارائه کنید تا دوستان با مشکل مشابه هم مشکلشون حل بشه ولی انتظار دارید بقیه مشکلات شما رو حل کنند! از خودمون شروع کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .