tama ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 با سلامبنده در سایت خود ماژول های ارجاع مشتری و وفاداری رو فعال کردم ولی تنها مشکلم با این ماژولها مدت زمان اعتبار کدهای تخفیف تولیدی هستش که ظاهرا بصورت پیشفرض یک سال می باشد. من میخوام این مدت اعتبار رو به یک ماه تغییر بدم. لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 بعداز چند روز کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کماکان منتظریم!!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 این تغییر در کد انجام میشه. اگر از کد سر در میارین پیدا کردنش سخت نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tama ارسال شده در مهر 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 تشکر از راهنماییتون ولی ای کاش حداقل فایلی که بایستی ویرایش میشد رو معرفی میکردین! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 با موبایل هستم و دسترسی به فایل ها ندارماون ماژول کلا دو سه تا فایل php بیشتر نداره. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در آبان 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2014 جناب دانوش من هم مشکلی مشابه دارم می شه بفرمایید کد کدوم فایل رو تغییر بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mmahdi ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 دوستان کسی نمی تونه راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 با سلام وقتی یه کوپن تخفیف تولید میشه توقسمت قوانین سبد خرید میتونید اون رو ویرایش کنید و در قسمت وضعیت میتونید تاریخ انقضای کوپن یا همون بن رو تغییر بدین البته به صورت تک تکhttp://ipresta.ir/forum/images/icons/sad.gif نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .