majid_quds ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 با سلام و عرض ادبمن امروز پرستا شاپ(نسخه آخر) رو نصب کردمولی زمانی که url آشنا رو فعال میکنم رفتار سایت بهم میریزه.مثلا زمانی که ثبت نام میکنم در سایت به جای ذخیره اطلاعات صفحه 404 نمایش داده می شهبه پشتیبانی هاست هم اعلام کردم که آیا URL rewriting (mod_rewrite ) فعال است یا خیر ؟ گفتند فعال استمشکل از کجا می تونه باشه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 سلامدوست عزیز مشکل از هاست شماستروی لوکال هم تست کنید ، جواب میده. روی هزاران سایت پرستاشاپ هم در حال اجراست. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid_quds ارسال شده در شهریور 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلامدوست عزیز مشکل از هاست شماستروی لوکال هم تست کنید ، جواب میده. روی هزاران سایت پرستاشاپ هم در حال اجراست. موفق باشیدممنون از پاسختونولی هاست هنوزم میگه درستهدقیقا میفرمایید کدوم گزینه ها باید رو هاست فعال بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلامبرای احتیاط فایل htaccess جایی که پرستاشاپ رو نصب کردید حذف کنیدسپس به منوی سئو برید . لینک آشنا رو فعال و ذخیره کنیداگه درست نشد چیزی جز هاست نمیتونه باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid_quds ارسال شده در شهریور 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلامبرای احتیاط فایل htaccess جایی که پرستاشاپ رو نصب کردید حذف کنیدسپس به منوی سئو برید . لینک آشنا رو فعال و ذخیره کنیداگه درست نشد چیزی جز هاست نمیتونه باشه موفق باشیدبا سلام و احترام فایل رو پاک کردم ولی درست نشدروی لوکال مشکلی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلاماز هاستتون بخواین که php info رو باز بذاره تا خودتون بتونید چک کنیدبه هر حال مشخصه که هر مشکلی هست از هاست شماست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .