vog1351 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 سلام من تست پرستا را شروع کردم ولی در نصب و تایید امکانات سرور 12 مورد از این خطا را دارم "اجازه های نوشتن بازگشتی برای Apache تعداد کاربر در ~/config/ " درضمن بطور خودکار وقتی آدرس دامنه را وارد میکنم به بخش نصب هدایت نمیشم و باید دستی وارد اینستال بشم . مسیر نصب public_html هست . با سرور تماس میگیرم میگه مشکل از سرور نیست و با پشتیبانی پرستا تماس بگیر!! ممکنه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 در حالت انگلیسی نصب را ادامه بدید تا خطا رو به شکل فنی تری مشاهده کنید و به هاسکتون ارسال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parandeh58 ارسال شده در خرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2015 در حالت انگلیسی نصب را ادامه بدید تا خطا رو به شکل فنی تری مشاهده کنید و به هاسکتون ارسال کنید با سلاممن همين خطا را دارم. به تعداد 12 تا هم هست. در حالت انگليسي خطا به شرح ذيل است.Recursive write permissions for Apache user on ~/config/ من قبلا روي همين هاست نسخه 1.5 را نصب کردم و مشکلي نداشت. الان ميخواهم نسخه 1.6 نصب کنم. لطفاً راهنمايي کنيد.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 31، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2015 واقعا نمیدونم این پشتیبان های هاستینگ بعضی هاشون چرا انقدر تنبل هستند که وقتی کاری رو بلد نیستند میگن مربوط به هاست نیستوقتی خطایی از سمت سرور داده میشه مربوط به سرور هست. برخی هاشون حتی حاضر نیستند یک جستجوی ساده برای راه حلش بزنند! گرچه از حق نگذریم بعضی شرکت های هاستینگ واقعا پشتیبانی قوی و تخصصی دارن.لینک زیر رو به پشتیبانی هاستتون بدید و راهنماییشون کنید! با استفاده از دستورات SSH باید این مشکل رو رفع کنند:http://stackoverflow.com/questions/25181920/recursive-write-permissions-for-apache-user پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.honarfar ارسال شده در مرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 با سلام من هم در نصب مشکل داشتم هر دفعه تا 45% پیش میرفت و....... رفع مشکل: با فعال کردن تابع mbstring از توابع PHP (هاست) حل شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .