good_boy1 ارسال شده در شهریور 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 27، 2014 سلام دوستانمن به پرستا 1.6.0.6 ارتقا دادم. مشکلی نیس به غیر از این که وقتی تغییری رو در مدیریت اعمال می کنم و روی «ذخیره» کلیک می کنم، هیچ اتفاقی نمی افته. اون طور که تا الآن دیدم ظاهرا بیشتر این مشکل مربوط به ماژول هاست. مثلا در بخش حامل ها وزن رو تغییر دادم و بدون مشکل انجام شد اما وقتی در ماژول اطلاعات تماس، اطلاعات فروشگاه رو وارد می کنم و ذخیره رو می زنم، بالا می نویسه «به روز رسانی با موفقیت انجام شد» ولی عملا هیچ داده ای ذخیره نشده. هیچ پیغام خطایی نمیاد، صفحه هم سفید نمیشه. پیغام موفقیت میاد اما بدون کارکرد عملی. یا در ماژول شبکه های اجتماعی وقتی آدرس فید یا فیس بوک وارد می کنم پیغام میده که انجام شد اما هیچ چیزی ذخیره نشده؛ انگار که اصلا هیچ آدرسی تو کادر ننوشتم. جایی که لازمه تیک بزنم، یا بله خیر انتخاب کنم یا هر گزینه دیگه ای رو انتخاب کنم تغییر ذخیره می شه اما وقتی جایی باشه که کادری وجود داشته باشه و باید در اون عدد یا نوشته ای رو وارد کنم اون ذخیره نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلامگاهی اوقات کش میشه و با رفرش صفحه تغییرات رو مشاهده میکنید یا از یه مرورگر دیگه استفاده کنیددر غیر اینصورت دیباگ رو روشن کنید ، احتمالا خطایی وجود داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در شهریور 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 هم کش مرورگر رو بارها پاک کردم هم پرستا. با یه مرورگر دیگه هم تست کردم. فرقی نداشت. دیباگ هم روشن می کنم خطایی نشون نمیده. می تونه از پرمشین فولدر و فایل ها باشه؟ از htaccess و اینا چی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 ماژول هایی که درست عمل نمیکنند بازنشانی کنید فقط توجه کنید که تمام اطلاعات آن ها حذف می شوند و نباید هر ماژولی را ریست کرد.اگر مشکل همچنان باقی است ارتقا احتمالا مشکل دار بوده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
good_boy1 ارسال شده در شهریور 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 ایول با تنظیم مجدد مشکل حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .