اکبر مقدم ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 این ماژول ها رو خود سایت پی پاد گذاشته البته تو یه فایل که نسخه های 1.3 - 1.4 و 1.6 توش بود اینم لینکشسایت پی پاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad1980 ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 درود دوستانمن ماژول پی پاد رو روی پرستا شاپ 1.6.6 نصب کردم . الان یک مشکلی دارم اونم اینه که مشتری وارد سایت بانک میشه و واریز هم انجام میده و تکمیل فرآیند خرید هم مزینه پول به درستی از حسابش کسر میشه . اما وقتی به سایت بر میگرده فکر کنم به صفحه درستی بر نمیگرده . اطلاعات سفارشش بهش نمایش داده نمیشه . نه تو پنل خود مشتری ثبت میشه نه تو پنل مدیریت در صورتی که واریز درست انجام شده . آیا باید تنظیم خاصی انجام بشه ؟ کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 ماژول پی پاد برای نسخه 1.6 آماده نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad1980 ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 ماژول پی پاد برای نسخه 1.6 آماده نشدهدرود پس این ماژول که داخل سایت پی پاد برای دانلود گذاشتن با عنوان ورژن 1.6 چیه ؟من چه کار باید بکنم الان؟ چطور میشه این مشکل رو رفع کرد. قسمت پشتیبان بازارچه آی پرستا میتونن این کار رو انجام بدن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 احتمالا همون نسخه ی 1.5 رو بهینه کردن و به اسم 1.6 دادن بیرون ، پیشنهاد من اینه یه سر به تنظیمات ماژول بزنید چون من تا بحال ازش استفاده نکردم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 پشتیبانی ماژول هایی که توسط ما نوشته نشده ارتباطی با ما نداره دوست منباید از خود پی پاد پشتیبانی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 ماژول هایی که توی سایت پی پاد هستند ایراداتی دارند و به درستی کار نمی کنند ماژول نسخه جدید 1.4 رو هم من چون زیاد به برنامه نویسی آشنایی ندارم به سختی آماده اش کردم گذاشتم اینجا .امشب اگر وقت کنم نسخه 1.5 رو بررسی می کنم اگر تونستم و در توانم بود اصلاح و تستش می کنم می گذارم همینجا.اما در کل پرداخت امن پاسارگاد سرویس خیلی خوبی هست و من در این 5 و 6 سالی که دارم باهاشون کار می کنم خیلی راضی هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
andria ارسال شده در شهریور 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در شهریور 1، 2015 با سلامآیا ماژول بانک پاسارگاد برای پرستا 1.6 آماده شده؟اگه تجاری هم باشه مشکلی ندارمبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .