alifadaei ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 با سلام من از پرستا شاپ 1.6.0.6 استفاده میکنم . هنگام آپلود برای محصولات مجازی بیش از 8mb با خطا مواجه میشم.آپلود فایل تا 100% هم انجام میشه اما بعدش خطا میده که این فایل در دسترس نیستتنظیمات پرستاشاپ را تا 100mb افزایش دادم و تنظیمات سرور هم تا 100mb انجام شدهاز دوستان و مدیران محترم تقاضا دارم که در این زمینه راهنماییم کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلامیه شات از صفحه تنظیمات پرستاشاپتون بدیدباید مشکل از هاستتون باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alifadaei ارسال شده در شهریور 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 سلامیه شات از صفحه تنظیمات پرستاشاپتون بدیدباید مشکل از هاستتون باشه موفق باشیدسلامهمیشه برای آپلود تا 100% انجام میشه و بعد از ورود به صفحه محصولات و رفتن به قسمت محصول مجازی این جمله مشاهده میشهاین فایل به این نام در دسترس نیست.عکس هم ضمیمه کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 28، 2014 مشکل از سرور شماست. بگید حجم آپلود رو براتون افزایش بدن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alifadaei ارسال شده در شهریور 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 مشکل از سرور شماست. بگید حجم آپلود رو براتون افزایش بدن Sent from my Xperia using Tapatalk proبا سلام تنظیمات سرور هم تا 100mb افزایش داده شده اما همچنان خطا میدهتمام فایل هایی که باید آپلود کنم بیشتر از 20mb حجم داره و با این وضعیت کاری نمیتونم انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 بعد از آپلود ذخیره رو میزنید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alifadaei ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 مشکل از هسته پرستا شاپ 1.6 بود که تونستم درستش کنمممنون از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 ببخشیدچجوری درست کردید؟راه حل رو هم بنویسید لطفاتا دیگران هم استفاده کنند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 هسته نیست. به بخش مدیریت » تنظیمات برید و محدودیت رو زیاد کنید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 زیاد کردم.هاست من تا 64 مگابایت اجازه داده.تنظیم کردم روی 64 مگابایت.فایلم 16 مگابایته.اما باز هم همین مشکل را دارم.ممنون میشم از کمکتون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amshirazy ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 بعد از بارها سعی و تلاش موفق شدم.به نظر میرسه مشکل از ترافیک بالای هاست اشتراکی باشه.اما فایل دوم (محصول دوم) به هیچ وجه آپلود نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kohan ارسال شده در مرداد 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2016 سلاممن حجم فایل محصول مجازیم کمتر از 1 مگ هستاما ارور میده و فایل رو آپلود نمیکنه2 تا ارور میده:_ فایل "جدول نرخنامه خدمات پستی.pdf" یافت نشد :Server file name : 03bdfb05188bd3ebed3f53c2d5757b53bf95692 _ پوشه دانلود قابل نوشتن نمیباشد. ممنون میشم یکی کمکم کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 15، 2016 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2016 پرمیشن پوشه download پرستاشاپتون رو چک کنید 755 باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .