arasharvin ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 سلام با توجه به اینکه من یک روزه که نرم افزار پرستا 1.6 رو روی هاستم نصب کردم و سرعت کارم برام خیلی مهمهنیازمند دوستی هستم که از هر لحاظ به پرستا مسلط باشه و بتونه تمام زیرو بمش رو به ما آموزش بده فکر نکنم بیشتر از چند ساعت هم زمان لازم داشته باشهاگر کسی وقتش رو داشت با من تماس بگیره محل ما1 سید خندان2 گلبرگهرکدوم که راحتتر باشهآروین : 09368972220 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 یادگیری کامل پرستاشاپ ماه ها زمان نیاز داره ، حتی اگه تلفنی کسی به شما آموزش بده با یکی دو ساعت نمیشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Bodymax ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 سلامکسی هست یه سری اموزش کوچیک رو به من یاد بده ؟کلا 3-4 تا سوال در مورد منو ها و .. هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 سلامکسی هست یه سری اموزش کوچیک رو به من یاد بده ؟کلا 3-4 تا سوال در مورد منو ها و .. هستبا سلام و احتراممیتونید سوالاتتون را در بخش های مربوطه بپرسیددوستان و مدیران محترم حتماً پاسخ خواهند دادبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .