shop-presta ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 سلاممن از پرستا شاپ 1.5.6.2 استفاده می کنم . قالب نیز قالب رایگان ترمه هستمن آموزش تعریف حامل برای پرستا شاپ رو مطالعه کردم اما در آموزش از عبارات "هزینه ها به وسیله ی حامل، منطقه جغرافیایی و محدوده" و " محدوده قیمت " و " محدوده وزن " صحبت شده است .من هرچی گشتم این گزینه ها رو تو پرستا شاپ 1.5.6.2 پیدا نکردم .الان متوجه شدم که این گزینه ها کلا در پرستا شاپ 1.5.6.2 وجود نداره اما در پرستا شاپ 1.5.4.1 وجود دارهاین مشکل رو چگونه باید حل کنم ؟ http://up.vbiran.ir/uploads/25219140405313933440_787.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 با سلام.در پرستا 1.5.6.2 تمامی امکانات برای حمل و نقل و قیمتاش داخل همون دو قسمت قرار گرفتن.از تب های دیگر داخل خود حامل میتوانید محدوده و قیمت رو طبق دلخواه تنظیم کنید.کافیه ابتدا حامل را ساخته سپس وارد تب های دیگر همان حامل شده و تنظیمات قیمت و وزن را انجام دهید.با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .