moghimi ارسال شده در شهریور 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2014 سلام خدمت اقا دانوش و دوستانبرای ریدایرکت کردن صفحات ناموجود که شامل ارور 404 هم بشه باید چه کدی رو کجا بزاریم؟توی انجمن اصلی سرچ کردم هر کس یه نظر داده و یه کدلطفا راهنمایی و کد دقیق بدین ممنون می شمتوی اون نظرها یکی گفته که به نقشه سایت ریدایرکت کنین بهتره چون ربوتها با چند حق انتخاب مواجه می شنممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 سلاممن با این کد ریدایرکت کردم به صفحه اصلیاگه دسرسی داری به هاستت اونجا میتونی این کارو انجام بدیبرو به>public_html>یthemes> قالبی که تو سایتت فعال هستش که مال من default-bootstrapبعد اوجا فایل 404.tpl رو ویرایش بزنو کد رو بعد از {l s='This page is not available'} قرار بدهبه جای baneweb.com ادرس جایی رو که میخوای ریدایرکت بشه درج کن.ضمنا به جای صفر هم میتونی عدد بزاری که مثلا دوست داری بعد از 3 ثانیه ریدایرکت انجام بشه.اینطوری عمل میکنهامید وارم که به دردت بخوره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 سلاممن با این کد ریدایرکت کردم به صفحه اصلیاگه دسرسی داری به هاستت اونجا میتونی این کارو انجام بدیبرو به>public_html>یthemes> قالبی که تو سایتت فعال هستش که مال من default-bootstrapبعد اوجا فایل 404.tpl رو ویرایش بزنو کد رو بعد از {l s='This page is not available'} قرار بدهبه جای baneweb.com ادرس جایی رو که میخوای ریدایرکت بشه درج کن.ضمنا به جای صفر هم میتونی عدد بزاری که مثلا دوست داری بعد از 3 ثانیه ریدایرکت انجام بشه.اینطوری عمل میکنهامید وارم که به دردت بخوره.سلام ممنون از راهنماییت ولی فکر کنم سرعت لود رو خیلی کم می کنه تقریبا 5 دقیقه طول کشید تا دایرکت کنه!راه بهتری نیست که بشه با سرعت لود بالاتر انجام داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 نه دیگه اینطوری نگو 5 دقیقه طول میکشه.خودم ازش استفاده میکنم.بد نیست البته نمیدونم تاثیری رو سئو صفحه404 داره یا نه.ادرس ساتت رو بگو این کد رو هم تو صفحه 404 بزار ببینم واقعا 5 دقیقه طول میکشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 نه دیگه اینطوری نگو 5 دقیقه طول میکشه.خودم ازش استفاده میکنم.بد نیست البته نمیدونم تاثیری رو سئو صفحه404 داره یا نه.ادرس ساتت رو بگو این کد رو هم تو صفحه 404 بزار ببینم واقعا 5 دقیقه طول میکشه؟سلام بانه وب جان ممنون از پاسخ دادن هاتولی با یه مرور گر دیگه امتحان کن و حتما قبلش هیستوری مرورگر رو پاک کن من چوب هیستوری رو زیاد خوردم مخصوصا توی سرعت لود سایت یه مواقعی هم که سرور ارور 500 داشته من سایت هم بک اند هم فرونت رو باز می دیدم، مشتری می خواست خرید کنه می گفت صفحه سفیده و هیچ چی نیستاین سایت جدیدا زدم و می خوام ارور 404 رو ردیف کنم www.takdad.com من انگلیسی ام خوب نیست ولی توی انجمن اصلی پرستا خیلی ها دایرکت روی نقشه سایت رو پسندیده بودن( البته توی اون پست خاص!)فقط کد رو کجا بزارم هم بگو ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در شهریور 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 هر جایی دوست داری دایرکت کن فرقی نمیکنه نقشه سایت باشه یا هر جای دیگر پاسخ اولیمو دوباره بخون اونجا گفتم کد رو کجا بزاری.به مدیریت هاستت برواونجا به file manager برو بعدش public_html بعد اون فولدر themes رو باز کن default-bootstrap فایل tpl.404 رو ویرایش کن یه جایی بعد تگهای h1 ,h2 بزارش تا عمل کنه.اگه نتونستی دسرسیتو بفرست برات انجامش بدم. برای لود شدن سایت هم یک معیار مهم دیگر هم هست به نام سرعت اینترنت ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 30، 2014 هر جایی دوست داری دایرکت کن فرقی نمیکنه نقشه سایت باشه یا هر جای دیگر پاسخ اولیمو دوباره بخون اونجا گفتم کد رو کجا بزاری.به مدیریت هاستت برواونجا به file manager برو بعدش public_html بعد اون فولدر themes رو باز کن default-bootstrap فایل tpl.404 رو ویرایش کن یه جایی بعد تگهای h1 ' date='h2 بزارش تا عمل کنه.اگه نتونستی دسرسیتو بفرست برات انجامش بدم. برای لود شدن سایت هم یک معیار مهم دیگر هم هست به نام سرعت اینترنت ...[/quote']ممنون از لطفت هر جا بعد تگ های اچ بزارم حله؟برای چک کردن لود سایت صحبت شما کاملا درسته فقط بحث سر قسمت جلو سایت هست که مشتری باهاش سر و کله می زنه، سرعت بالا، راحت و سریع بودن عضویت و خرید و ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salambaba.com ارسال شده در مهر 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2014 من گذاشتمش اینجا... {l s='This page is not available'} {l s='We\'re sorry, but the Web address you\'ve entered is no longer available.'} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .