SoheilSmart ارسال شده در اسفند 8، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2011 اسلایدر فوق العاده حرفه ای نیوو اسلایدر این بار با قابلیت پیکر بندی در قسمت مدیریتبا آپشن های متنوع -- هر زبان عکس مختص به خود را داردفارسی شدهتنها سازگار با 1.4ویرایش مدیریت: // ترجمه ها کامل شد و افزونه به بازارچه اضافه گردید//برای دریافت رایگان این ماژول از بازارچه اینجا کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در اسفند 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 روی لوکال و هاست اصلی با نسخه 1.4.4.1 فارسی همین انجمن تست شد اما بعد از فعال سازی تو فروشگاه فقط ستون سمت چپ نشون داده میشه و بقیه محتویات نیستن!در تنظیمات ماژول بعد از نصب ، هیچ تغییری ایجاد نشده. یعنی از تنظیمات پیش فرض استفاده شده. ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 روی ویرایش 1.4.6.2 تست کردم مشکلی نداشت . تست می کنم به زودی با 1.4.4.1روی ویرایش 1.4.6.2 تست کردم مشکلی نداشت . تست می کنم به زودی با 1.4.4.1البته یک امکان وجود داره چون سایز پیش فرض اسلایدر بزرگ هست ، ممکن ستون سمت راست شما به پایین صفحه منتقل شده باشد . صفحه را تا به انتها پایین بیاورید ، شاید ستون سمت راست در پایین سمت چپ و وسط قرار داشته باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اسفند 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 دوستان من این اسلایدر فوق العاده زیبا رو روی 1.4.4.1 تست کردم و کاملا سالم کار میکنهمیتونید از اینجا مشاهده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در اسفند 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 روی ویرایش 1.4.6.2 تست کردم مشکلی نداشت . تست می کنم به زودی با 1.4.4.1روی ویرایش 1.4.6.2 تست کردم مشکلی نداشت . تست می کنم به زودی با 1.4.4.1البته یک امکان وجود داره چون سایز پیش فرض اسلایدر بزرگ هست ، ممکن ستون سمت راست شما به پایین صفحه منتقل شده باشد . صفحه را تا به انتها پایین بیاورید ، شاید ستون سمت راست در پایین سمت چپ و وسط قرار داشته باشدبا تغییر سایز هیچ تغییری ایجاد نمیشه. ستون سمت راست به پایین منتقل نمیشه بلکه تو کل تصوری فقط ستون سمت راست باقی میمونه.این اتفاق زمانی میوفته که به ماژول عکس اضافه بشه. آیا عکس ها باید سایز خاصی داشته باشن؟ یا اینکه ریسایز می کنه خودش؟دوستان من این اسلایدر فوق العاده زیبا رو روی 1.4.4.1 تست کردم و کاملا سالم کار میکنهمیتونید از اینجا مشاهده کنید آیا شما با تنظیمات پیش فرض این ماژول خودش، نصب و راه اندازی کردین؟ به طور کل تغییرات خاصی ایجاد کریدن واسه کارکرد ماژول؟ چون با لوکال هم همون مشکل رو داره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اسفند 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 من روی 558*300 تنظیم کردمالبته عکس ها هم باید به صورت دستی به این سایز تغیر پیدا کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
warface ارسال شده در اسفند 9، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 من روی 558*300 تنظیم کردمالبته عکس ها هم باید به صورت دستی به این سایز تغیر پیدا کنه این کار هم نتیجه نداد. آیا در CSS که برای عکس ها ایجاد میشه تغییری نباید داد؟ ---------------------------------------------------------------------------------------------مشکل هر چی که هست از بعد از اضافه شدن عکس به ماژول اتفاق میوفته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در اسفند 9، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2011 نباید مشکلی باشه ، شما چند تا عکس با سایز که در ستون وسط جا بشه قرار بده ، سایز همه عکس ها عین هم باشهسایز اسلایدر رو از تنظیمات روی همین قرار بده اگر مشکل حل نشد ، اطلاعات قسمت مدیریت رو برای من پ.خ کن تا ببینم مشکل از کجاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اسفند 14، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2011 دوستان این ماژول یه ایراد کلی داره و اونم سبک لود شدنش هستمن چون سرعت اینترنتم بالا بود متوجه نمیشدم اما با اینترنت ذعالیِ دانشگاه که فروشگام رو چک کردم متوجه این اشکال شدماگه دقت کنید این ماژول طریقه لود شدنش به این صورته که اول اسلاید ها رو زیر یکدیگه لود میکنه و بعد اون رو داخل جاشون قرار میدهمثلا برای من که 4 تا اسلایذ داره میاد اون چهار تا اسلاید رو زیر هم قرار میده و بعد از اون ها رو در جای خودش قرار میدهمعمولا یک اسلایدر تا زمان لود شدن اسلاید ها از اشکال ویتینگ استفاده میکنندایا تغیر این ماژول به این صورت امکان پذیره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 دوستان کسی نظری نداره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 کافیه تو holder استایل این عبارت رو اضافه کنید : overflow:hiddenبه همین راحتی مشکلتون حل میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 9، 2012 بهمن جان فکنم منطورت اینجاست {foreach key=id item=links from=$mylinks} {if $links.url !=""} %7B$module_dir%7Dimg/%7B$links.image%7D {else} %7B$module_dir%7Dimg/%7B$links.image%7D {/if} {/foreach} درسته ؟اینجا اضافه کردم ولی تغیری ایجاد نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 div#slide_holder { clear: both; margin: 0 0 10px; background: url('../img/loading.gif') no-repeat scroll 50% 50% #FFFFFF; /*width: 540px;*/ /*height: 352px;*/ } تو این قسمت عبارت overflow:hidden; رو اضافه کنید به آخرش و همچنین اون (*/ ) از اول و آخر ارتفاع و عرض پاک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 بهمن جان مثل همیشه راستی یاهو باز نمیشه بعد تعطیلات فکنم درست شه ایشالا سرت خلوت شد دیگه تمومش میکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 به شکل زیر تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2012 دانوش جان همون تغیری که بهمن جان تو قسمت css ماژول انجام دادن مشکل رو حل کردامیدوارم دوستانی که که از این ماژول زیبا استفاده میکنند لذت کافی رو ببرند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 این ماژول رو رو نسخه prestashop_1.4.6.2_rtl.1.1 نصب میکنم ولی کلا ائ قسمت ماژول ها نمایش نمیده؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 چرا نمایش نمیده ؟ این ماژول کلا با نسخه 1.4.6.2 سازگارهفقط توجه کنید که این ماژول واسه زبانهای مختلف عکس ها رو نشون میده . یعنی اگه میخواین واسه زبان فارسی عکس ها ر ونشون بده باید تو تنظیمات وقتی میخواین عکس اضافه کنید باید روی پرچم ایران کلیک بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 اصلا تو بخش مدیریت ماژول ها دیده نمیشهشاید هم به یه نام دیگه اضافه میشهلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 همه شاخه های ماژول ها رو باز کنید حتما هست تو اون قسمت . اگر نبود احتمالا هاست شما محدودیت دارد و باعث میشه تعداد محدودی از ماژولها رو نمایش داد . بنابراین ماژولهای به دردنخور مثل ebay و آمازون و کانادا پست و از اینجور چیزا رو پاک کنید از رو هاستتون تا فضای خالی باز بشه و ماژول رو نمایش بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 توی قسمت "سایر ماژول ها" قرار میگیره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2012 الان امتحان کردم درست شدولی تنها گوشه ای از تصاویر رو نشون میدهبا تشکر حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 ورژن جدید این ماژول که مشکلات زیادی (از جمله نحوه لود شدن اسلایدر) در اون اصلاح شدهnivoslider.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 سهیل جان لطف میکنی این نسخه ی جدید فایلشو با نسخه ی قبلی توی بازارچه هم عوض کنی؟ البته اگه وقت میکنی وگرنه بگو خودم جایگزین میکنم فایلاشو موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در خرداد 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 7، 2012 بله سعی می کنم تا آخر هفته قرار بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .