esmail_021 ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و بچه های فعال انجمن خوب پرستا شاپ . بنده 6 سال هستش که طراحی وب سایت میکنم .به تازگی به پرستا شاپ روی آوردم مشکلات زیادی دارم در مدیریتش . اما الان ی مشکل اصلیماین هستش که میخوام ارزم همون ارز ریال پیش فرض باشه .ماژولزرین پال رو هم نصب کردم و یک محصول به قیمت 1000000 (یک میلیون ریال) قرار دادم . حالا وقتی وارد درگاه میشم برای پرداخت میزنه ده میلیون ریال نمیدونم چرا خودش خودکار تغییرش میده . این هم تنظیمات واحد های پولیم هستش :نام واحد پول : Rialکد ایزو : IRRکد ایزو عددی : 364نماد : ریالنرخ تبدیل : 1.000000قالب : 0,000.00Xاعشار : خیرفاصله : بلهفعال : بله___________________________________________________با تشکر از دوستان عزیز لطفا راهنمایی بفرمایید .این هم لینک سایت هستش :http://dobaresalam.com/presta/___________________________________________________یک سوال دیگه و یک راهنمایی دیگه دارم .اصلا نمیتونم بفهمم منو ها رو چجوری بسازم همه چی قاطیه میرم توش هنگ میکنم !___________________________________________________اگر بی احترامی به مدیران و مترجمان عزیز نباشه یکی از مشکلات خیلی کوچکی که من در قالب سایت دیدم این بود که در اسلاید شو نوشته ها LTR هستند .در پوشه : themes/default-boostrap/css/global_rtl.cssدر خط 226 میتوانید direction : rtl استفاده کنید .عذر میخوام ازین که همه رو تو یک پست گفتم .ممنونم از همه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 ماژول زرین پال مشکلی داره که فقط با تومان کار میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinshop ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 ماژول زرین پال مشکلی داره که فقط با تومان کار میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام . عذرخواهی می کنم . من الان همین مشکل رو دارم . ارز پیشفرض رو روی تومان قرار دادم و نرخ تبدیل 1 ولی موقع پرداخت قیمت از 27 هزار تومان به 3 میلیون تومان تغییر می کنه .نرخ تبدیل هایی که امتحان کردم : 0.1 - 0 - 1 همهشون مشکل دارن !!! راه حلی هست ؟ مشکل حل شد . من به ارز ریال که غیر فعال بود توجهی نمی کردم . نرخ ریال رو (با اینکه غیر فعال بود) به 10 تغییر دادم و تومان که فعال هست رو به 0.1تشکر و مجددا عذرخواهی می کنم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در تیر 7، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 7، 2015 منظور از نرخ تبدیل این هست که هر 10 ريال 1 تومان هستالان شما ريال رو 10 گذاشتین و تومان رو 0.1 ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .