moghimi ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 با سلام خدمت دوستانبنا به دلایلی مجبور شدم از نسخه اصلی پرستاشاپ 1.6 استفاده کنمحالا زبان پیش فرض رو فارسی زدم سایت با /fa و en/ می یاد باید چی کار کنم ؟ ماژول انتخاب زبان رو غیر فعال کنم حله؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 سلامزبان انگلیسی رو که غیر فعال کنید خودکار حذف میشهدر ضمن شما تقویم شمسی رو از دست دادید با نصب نسخه اصلی موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 سلامزبان انگلیسی رو که غیر فعال کنید خودکار حذف میشهدر ضمن شما تقویم شمسی رو از دست دادید با نصب نسخه اصلی موفق باشید سلام رامتین جانوالا از نسخه ای که شما زحمت کشیدین خیلی راضی بودم مشکل عکس محصول داشتم مدیر انجمن گفتن نسخه دیگه ای توی یه پوشه نصب کن ببین حل می شه یا نه؟ هاست راه نداد مجبور شدم با کل دم و دستگاه پاک کنم بره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .