moghimi ارسال شده در مهر 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2014 با سلام خدمت دوستان عزیزچه کدهایی رو برای 1. راست چین شدن منو افقی بالا 2- ماژول های محصولات جدید و پرفروش و پر طرفدار3- بخش فوتر بدمباید تغییر بدم ؟ چون نسخه انگلیسی جای ورود و سبد خرید بهتر توی چشم هستممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 منم همین مشکل رو دارم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 از نسخه فارسی استفاده کنید جای ورود و سبدو تغییر بدید بهتره چون اینطوری تاریخاتون شمسی میشه.یه توصیه دوستانه بود البته. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 با سلام خدمت دوستان عزیزچه کدهایی رو برای 1. راست چین شدن منو افقی بالا 2- ماژول های محصولات جدید و پرفروش و پر طرفدار3- بخش فوتر بدمباید تغییر بدم ؟ چون نسخه انگلیسی جای ورود و سبد خرید بهتر توی چشم هستممنونحالا داداش ما از نسخه 1.6.0.9 استفاده می کنم چه کار کنم که هنوز کامل فارسی نشده منم همین مشکل رو دارم اگه کسی کمک کنه ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 نظر خودتونه.هرجور مایلید.ولی به نظر من از 1.6.0.1 فارسی استفاده کنید مشتریا تاریخ شمسی داشته باشن بهتره تا 1.6.0.9 انگلیسی. 1.6.0.9 فارسی هم گفتن به زودی میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 نظر خودتونه.هرجور مایلید.ولی به نظر من از 1.6.0.1 فارسی استفاده کنید مشتریا تاریخ شمسی داشته باشن بهتره تا 1.6.0.9 انگلیسی. 1.6.0.9 فارسی هم گفتن به زودی میاد.نسخه 1.6.0.6 که از نسخه ای که شما فرمودین خوبه ولی مشکلی که داره باید برای محصولات مجازی تعداد تعیین بشه و لینک دانلود هم نداره که نقص برای این نسخه محسوب میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .