hidden ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 سلامدوستان عزیز چند تا مشکل داشتم ممنون میشم کسی که میتونه حل کنه مشکلات رو پی ام بزنه هزینه هم پرداخت خواهد شد-------------ادرس سایت www.iroption.com/shop/1- اخر ادرس سایت یه اسلش میزنه میخوام اون اسلش برداشته بشه, ضمن اینکه بدون اسلش هم وارد کنی ادرس رو به اسلش اخر سایت انتقال میده2- یه ادرس شاخه دسته بندی داریم به ادرس زیرhttp://www.iroption.com/shop/option/option-206/اول از همه ته ادرس شاخه هم اسلش میزنه اون رو میخوام بردارمدوم شاخه مادر و زیر شاخه رو نشون میده که نمیخوام اینطوری باشهبه مثال زیر توجه کنیدلینک فعلی : www.iroption.com/shop/option/option-206لینک دلخواه : www.iroption.com/shop/option-206-------------به مدیر محترم پی ام زدم چون دانشگاه و دستشون بند بود وقت نکردن و نتونستند انجام بدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 عزیزان کسی با هزینه کمک نمیکنه این مشکلات رو حل کنم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2014 عزیزان کسی با هزینه کمک نمیکنه این مشکلات رو حل کنم ؟سلام برای مشکل اول به سئو و یو ار ال برین و اونجا درست کنینبرای شاخه و زیر شاخه که می خوایین زیر شاخه رو نشون نده ، تا اونجا که من اطلاع دارم و از اسم شاخه و زیر شاخه بر می یاد نشون می ده که مسیر محصول کجاست!برای / به آخر اسم فروشگاه هم همون سئو و ... تنظیم کنین ولی نرمال / دار بودن هست چون می گن برای رباتها ست این / دوستان که اطلاع بیشتری دارن بفرماین ما هم آگاه شیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 عزیزان کسی با هزینه کمک نمیکنه این مشکلات رو حل کنم ؟سلام برای مشکل اول به سئو و یو ار ال برین و اونجا درست کنینبرای شاخه و زیر شاخه که می خوایین زیر شاخه رو نشون نده ، تا اونجا که من اطلاع دارم و از اسم شاخه و زیر شاخه بر می یاد نشون می ده که مسیر محصول کجاست!برای / به آخر اسم فروشگاه هم همون سئو و ... تنظیم کنین ولی نرمال / دار بودن هست چون می گن برای رباتها ست این / دوستان که اطلاع بیشتری دارن بفرماین ما هم آگاه شیمسپاس از توجه شمانه داداش از seo url تغییر میدم و اسلش اخر سایت رو بر میدارم اما بازم مجدد سایت رو باز میکنم اسلش داره.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 کاربران - مدیران عزیز کسی وقت نمیکنه با هزینه برای من این مشکلات رو ردیف و حل کنه !؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 کسی با هزینه برای من اینکارو انجام نمیده مشکلاتی که بالا مطرح کردم حل بشه... ؟!؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 لطفا بی مورد تاپیک رو به روز نکنید. مدیران راه ارتباطی دارند و از بازارچه اقدام کنید.کاربران هم دیدن و اگه بتونن کمک میکنن و نیازی نیست تکرار بشهتاپیک بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده