kral2008 ارسال شده در مهر 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 3، 2014 سلاممن وقتی فایل CSV خیلی معمولی محصول رو میخوام وارد کنم، برای ایجاد بخش شاخه ی مربوطه ارور زیر رو میده. مثلاً فرش کنید نام شاخه ای که محصولاتم رو اونجا گذاشتم باشه "آیپاد" :ترانزیستور (ID: null) نمی تواند ذخیره گردد.Property Category->link_rewrite is emptyتوی اینرتنت گشتم ولی مثل اینکه راه حلی نبوده، و این خیلی نگران کننده است، چون تعداد اقلام حدود 4000 تا هست.دوستان لطفاً راهنمایی کنید و یک نمونه از فایلهای CSV که خودتون باهاش مشکلی ندارید رو آپلود کنید تا از اون استفاده کنم. پرستا 1.5.6.2 هستمرسی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 در قسمت آموزش ها یک نرم افزار و یک فایل نمونه وجود دارهضمن این که خود پرستا هم نمونه داره که در بخش واردسازی گذاشته Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kral2008 ارسال شده در مهر 4، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 اون مشکل رو حل کردم،الان چون friendly url رو براش ستون در نظر نگرفتم، این ارور رو میده:بازنویسی لینک برای آیپاد (ID: 10 مانند friendly-url-autogeneration-failed انجام گردید.چطور میشه کاری کرد که بازنویسی با اسم خود محصول انجام بشه، بدون اینکه ما فیلد براش پر کنیم؟و فایل نمونه پرستا رو از کجا بگیرم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .