mandoor ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 دوستان سلام من به یه مشکل ساده برخورد کردم اما هرکاری می کنم نمیشه حلش کرد . موجودی یک کالا رو صفر می کنم و براش قیمتی هم تعیین نمی کنم اما باز هم در صفحه سایت در چینش کالا های موجود نشون داده می شه و قیمت اون هم صفر نشون داده میشه . کسی هست بدونه باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 در ویرایش هر محصول یک گزینه هست به نامموجود برای سفارشاگر غیرفعال مکنید میتونید قیمت هم پنهان کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mandoor ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 بله این کارو می کنم و قیمت هم می ره اما باز جزو محصولات موجود نشون داده میشه و خرید محصول برای اون محصول فعال میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 مشکل از قالب شماست به احتمال زیاد Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mandoor ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 از کدوم فایل باید این مشکل رو رفع کنم .چه راه حلی پیشنهاد می دین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 این قضیه به فایل قالب شما برمیگرده. تنظیمات این بخش در فایل product-list.tpl قرار داره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .