jafar1374 ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 سلام وقتی می خوایم فروش آنلاین نقدی داشته باشیم (بدون واسط شرکت پستی) باز هم باید برای دادن حق انتخاب به مشتری بهتره که هم فروش با پست پیشتاز داشته باشیم و هم با پست سفارشی این امکان تو پرستا شاپ چطوری میشه درست بشه ؟ طبق عکس که ارسال کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 با سلاممیتونید حامل های واسطه پستی رو غیر فعال و حامل هایی با نام دلخواه و قیمت های مورد نطر ایجاد کنیدآموزش ساخت حامل داخل انجمن هستبرای پرداخت هم فقط درگاه آنلاین و فیش بانکی را فعال کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 با سلاممیتونید حامل های واسطه پستی رو غیر فعال و حامل هایی با نام دلخواه و قیمت های مورد نطر ایجاد کنیدآموزش ساخت حامل داخل انجمن هستبرای پرداخت هم فقط درگاه آنلاین و فیش بانکی را فعال کنیدبا احترامممنون از راهنماییتون1 - حاملهای واسط پستی رو از کجا غیر فعال کنم ؟2 - ایجاد حامل رو یاد گرفتم اما برا ایجاد مثلا : پست پیشتاز که استانهای همجوار و غیر همجوار و شهری و درون استانی رو در بر بگیره هر چی مطلب خوندم و سعی کردم نتونستم پرستا یکم پیچیدس 1.6 منم ک تازه واردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 با سلاماگر ماژول واسطه پستی نصب کرده باشید داخل حاملها هستبرای ساخت حامل های پیشتاز و سفارشی از قسمت حامل ها استفاده کنید اما نمیتونید قیمت دقیق بدید.بر حسب وزن یک قیمت حدودی براش تعریف کنید.بعد از ساخت حامل محدوده و قیمت آن محدوده را تعیین کنیدبه صورت عادی تمام مشتریارو دربر میگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 با سلاماگر ماژول واسطه پستی نصب کرده باشید داخل حاملها هستبرای ساخت حامل های پیشتاز و سفارشی از قسمت حامل ها استفاده کنید اما نمیتونید قیمت دقیق بدید.بر حسب وزن یک قیمت حدودی براش تعریف کنید.بعد از ساخت حامل محدوده و قیمت آن محدوده را تعیین کنیدبه صورت عادی تمام مشتریارو دربر میگیرهن ماژول پستی نصب نکردم مگه اینکه بصورت پیش فرض رو پرستا نصب باشه !قیمت رو با توجه ب این سایت http://www.frotrace.ir/post/index.php دقیق می دونم ولی چطور باید استانهای همجوار و اینارو حساب کنم بلد نیستمبرای شما خیلی آسونه ولی من چون از پرستا شاپ هیچی بلد نیستم و البته خیلیای دیگه محاسبه قیمت هزینه پستی بر اساس شهر و استانهای همجوار و غیر همجوار کار پیچیده ای اگه بشه ی آموزش تصویری یا ودئویی درست بشه خیلی خوب میشه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 با سلامفکر نمیکنم در حالت عادی بشه قیمت پستی را بر حسب استان های همجوار و غیره رو دقیق محاسبه کرد.احتمالا باید ماژول نوشته بشهباز باید مدیران محترم دراین باره نظر بدندبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 میتونید از ماژول فروتل استفاده کنید با این تفاوت که ماژول سرویس پرداخت رو غیرفعال کنید. قیمت ها دقیقا مشابه لینکی که دادید محاسبه میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 میتونید از ماژول فروتل استفاده کنید با این تفاوت که ماژول سرویس پرداخت رو غیرفعال کنید. قیمت ها دقیقا مشابه لینکی که دادید محاسبه میشه Sent from my Xperia using Tapatalk proسلام روی لوکال ioncube رو نصب کردم ولی برای رفع خطاها اصلاحیه رو پیدا نکردم ! رو لوکال باید افزونه soap رو نصب کنم ؟ از کجا می تونم دانلودش کنم ؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 با سلامبرای فعال سازی موارد ذکر شده باید با پشتببانی هاست تماس بگیریداصلاحیه هم بالای صفحه اصلی انجمن موجودهبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 با سلامبرای فعال سازی موارد ذکر شده باید با پشتببانی هاست تماس بگیریداصلاحیه هم بالای صفحه اصلی انجمن موجودهبا احترامآقا محمد فعلا دارم رو لوکال تست می کنم تا چم و خم پرستا دستم بیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .