moghimi ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 با سلام خدمت آقا دانوش و دوستاندو تا حامل پیشتاز و سفارشی برای خرید تعریف کردم منطقه هم آسیا کشور ایران و تمام شهرها هم تعریف کردم توی تعریف حامل ها هم اسیا رو قیمت گذاری کردم ولی موقع خرید می زنه هیچ حاملی انتخاب نشده ؟2- به روز رسانی فهرست حامل ها و به روز رسانی سبد خرید چه صیغه ای هست ماژول به روز رسانی حامل ها هم روی به صورت خودکار با تغییر هر رشته هستچه حرکتی لازمه تا مشکل حل شه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 در تعریف حامل ها بر اساس وزن و یا قیمت یکی را انتخاب کنید بعد مثلاً اگر وزن را انتخاب کرده اید محدوده ای را برای حاملی که تعریف کرده اید (نه حاملی که بصورت پیش فرض بر روی اسکریپت بوده) تعریف کنید مثلاً از 0 الی 10000000 کیلوگرم یا گرم و بعد برای حامل مورد نظر مبلغی هم مشخص کنید از 0 تا هر مبلغی که دوست دارید منطقه را هم که انتخاب کرده اید . اکنون باید حامل شما به درستی کار کندباز اگر مشکلی داشتید و نتوانستید می توانید اطلاعات ورود به مدیریت سایت تان را برایم پیام خصوصی کنید تا برایتان تنظیمش کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmadi ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 من هم یک سوال داشتم من وب سرویس خرید پستی نصب کردم وقتی برای حاملها در مرحله خرید که انجام میشه هزینه رایگان زده در صورتی که وقتی محصول رو اضافه می کنم وزن هم بهش می دم مشکل از کجا می تونه باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 سلاماحتمالا یک حامل رایگان هم تعریف کردید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .