alifadaei ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 با سلامکسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه که چطور محصولات پرطرفدار که در صفحه اصلی ثابت نمایش داده میشوند را بصورت رندوم و تصادفی نمایش بده؟اینکارو توی پرستا 1.5.4.1 انجام دادم و جواب داد اما الان در پرستا 1.6.0.6 نتونستم انجامش بدملطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alifadaei ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 کسی از دوستان نمیتونه راهنماییم کنه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed323 ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 من در صفحه اصلی حتما باید روی این متن کیلک کنم تا محصولات نمایش داده بشه .. ماژول محصولات پر طرفدار و محبوب رو با چه اسمی میشه تو ماژول های مدیریت پیدا کرد ؟ (نسخه 1.6) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 من در صفحه اصلی حتما باید روی این متن کیلک کنم تا محصولات نمایش داده بشه ..ماژول محصولات پر طرفدار و محبوب رو با چه اسمی میشه تو ماژول های مدیریت پیدا کرد ؟ (نسخه 1.6)فکر کنم بلوک محصولات پرطرفدار باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamed323 ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 تو حالت عادی هیچ محصولی تو صفحه اصلی نمایش داده نمیشه .حتما باید روی یکی از گزینه های محبوب / پر فروش ترین ها / تازه کلیک کنم تا کالاها نمایش داده بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 این یه باگ هست. راه حل موقت اینه که هروقت این اتفاق میفته برید به بخش کارایی و روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedssn ارسال شده در آبان 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2014 این یه باگ هست. راه حل موقت اینه که هروقت این اتفاق میفته برید به بخش کارایی و روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proراه حل دائمی چی هست؟چون وقتی کسی وارد فروشگاه میشه محصولات محبوب نمایش داده نمیشنو حتما کاربر باید بلد باشه و بره روی محبوب کلیک کنه سوال دوم اینکه کلمه محبوب را چطور میتوان حذف یا تغییر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedssn ارسال شده در اسفند 31، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2014 این یه باگ هست. راه حل موقت اینه که هروقت این اتفاق میفته برید به بخش کارایی و روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proسلامهنوز راه حل نهایی پیدا نشده؟این مشکل خیلی آزار دهنده شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raminnnn ارسال شده در مهر 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2018 سلام هنوز راه حل نهایی پیدا نشده؟ این مشکل خیلی آزار دهنده شده سلام سوال منم هست نمیشه هر روز که حافظه موقت پاک کنیم تا محصولات محبوب (جدید) نمایش داده بشه .به راه حل دائمی پیشنهاد کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .