moghimi ارسال شده در مهر 4، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 4، 2014 با سلام خدمت دوستانتوی قسمت سرچ کلمه که تایپ می کنی نمایش داده نمی شهوماژول اسلایدر یا تصویر وسط ، سایت رو که باز می کنی می پره می رهبه نظر شما مشکل کجاست؟ به اینپوت و اسکپوت هاست ربط داره؟ممنون www.takdad.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 سلامشما احتمالا قالب رو دستکاری کردید دوست عزیزتو نسخه دمو این مشکلات وجود ندارهسرچ سایت شما درسته ولی نوشته ها رو نمیشه دید چون رفته زیر آیکونش ولی اگه تایپ کنین نتایج قابل مشاهده است. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 سلامشما احتمالا قالب رو دستکاری کردید دوست عزیزتو نسخه دمو این مشکلات وجود ندارهسرچ سایت شما درسته ولی نوشته ها رو نمیشه دید چون رفته زیر آیکونش ولی اگه تایپ کنین نتایج قابل مشاهده است. موفق باشیدسلام آقا رامتین نه نسخه 1.6.8 انگلیسی رو نصب کردم، البته دادم به هاست نصب کرد، حالا چیکار باید کرد؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 سلام مجدداولا که اینجا پشتیبانی پرستاشاپ پارسیه نه انگلیسیدر ثانی شما دموی انگلیسی رو در سایت اصلی ببین، با مال شما فرق داره و مشخصه که نسخه شما دستکاری شده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 سلام مجدداولا که اینجا پشتیبانی پرستاشاپ پارسیه نه انگلیسیدر ثانی شما دموی انگلیسی رو در سایت اصلی ببین، با مال شما فرق داره و مشخصه که نسخه شما دستکاری شده موفق باشیدسلام آقا رامتینآقا اگه دستکاری کرده بودم می گفتم تا مشکلم سریع تر حل شه، این دو تا مشکل ربطی به input هاست نداره؟ الان گذاشتن روی 7000نمی شه این دو تا ماژول رو حذف و نصب کنم مشکل حل شه؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2014 به اون ربطی ندارهولی ماژولها رو ریست کنید ببینید چی میشهبه نظر من بهتره مجددا خودتون نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .