tgf_int ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 با سلام من پرستا 1.6.0.6 رو نصب کردمولی بعد از نصب کنترل پنل کاملاً انگلیسی هست، ضمن اینکه قالب در صفحه اول نیمه فارسی، نیمه انگلیسی هست و راستچین شدنش هم مثل نسخه دمویی که در سایت گذاشتین نیست.البته نسخه دمو مربوط به 1.6.0.5 هست... به عنوان مثال در دمو "هم اکنون با ما به صورت رایگان تماس بگیرید" در سمت راست صفحه آمده و ورود به حساب سمت چپ، در نسخه ای که من نصب کردم بر عکس...یا منو ها و لوگو سمت راست قرار داره تو نسخه دمو، ولی تو نسخه ای که من نصب کردم سمت چپ! کل کنترل پنل هم که انگلیسی هست... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 شما برید به بخش بومی سازی » زبان ها و ببینین فارسی هست یا نهاگر هست ویرایش کنید ببینید زبان rtl علامت خورده یا خیرو این که شما پرستاشاپ رو از کجا دانلود کردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tgf_int ارسال شده در مهر 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2014 از همینجا دانلود کردمرفتم تو بخش بومی سازی -rtl نبود، که اصلاحش کردمزبان انگلیسی رو هم غیر فعال کردم... مشکل حل شد... ممنون از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .