fmmajd ارسال شده در مهر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 سلام من امروز یه ماژولی که نمیدونم چی بود و دیگه پیداش نکردم رو پیکربندی کردم.آپدیت [اتوماتیک؟] ماژول هارو توش غیرفعال کردم. البته یه سری تغییرات دیگه هم دادم.حالا وقتی میخوام یه ماژول اضافه کنم این خطارو میده:خطایی هنگام استخراج ماژول رخ داد (احتمالاً فایل ناقص است). درحالی که قبلا همین ماژولو ریخته بودم (بعدش ریستور کردم به قبل از نصبش)ماژولهای دیگه رو هم میخوام آپدیت کنم همچین اروری میده ولی آپدیت هم میشه.میدونید مشکلش چیه؟ ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 هیچ ماژولی رو نباید آپدیت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در مهر 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2014 خب آپدیتم نکنم، اونایی که میخوام اضافه کنم باز ارور میدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 یا اینکه ماژول ناقصه یا با نسخه پرستاشاپ هماهنگ نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjabari ارسال شده در شهریور 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2019 سلاممنم ماژول نقشه سایت رو دارم نصب میکنم این خطا ها رو میده؟؟؟؟؟؟ خطا خطایی هنگام استخراج ماژول رخ داد (احتمالاً فایل ناقص است). نمیتوان ماژول Google sitemap را ارتقا داد: خطا در هنگام استخراج آخرین نسخه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2019 براتون آخرین نسخه ماژول سایت مپ (نسخه 3.2.2) رو تا این تاریخ آپلود کردم ببینید با نصب این ماژول مشکلتون حل میشه؟ سایر ماژول های پیش فرض پرستاشاپ 1.6 و 1.7 رو هم می تونید از اینجا دانلود کنید: https://ipresta.ir/blog/115_how-to-install-prestashop-default-modules-offline.html gsitemap.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2019 اشتباها نسخه 1.7 رو براتون پیوست کرده بودم. پست رو اصلاح کردم مجدد دانلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .