payamkh59 ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 با درود من یک سوال داشتم در مورد لینک های آشنا و اونم اینکه چرا لینکی مثل: didokharid.com/محصولات-جدیدوقتی توی گوگل ایندکس می شه به این شکل ذخیره می شهhttp://didokharid.com/ÙØصÙÙات-جدÛد?%25252525252525252525252525252525252525252525253Fcontroller=new-products?controller=404&n=20http://didokharid.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF?%2525253Fcontroller=new-products%3Fcontroller%3D404&n=10لطفاً یکی بگه این علامت % و اعداد چیه که تو محتوای لینک فرار می گیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2014 سلامدوست عزیز مشکلی نیست و برای همه همینطورهعبارات فارسی به صورت کد در میاد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در مهر 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 پس با توجه به اینکه لینک های آشنا به این صورت ذخیره می شه (به صورت کد در می یاد) بهتر نیست کلاً استفاده نشه؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد یک سوال دیگه هم داشتم من الان توی فروشگاه یک لینک دارم به صورت http://didokharid.com/6-mobile که مشکلی نداره و اشاره می کنه به دسته بندی موبایل داخل فروشگاه ولی گوگل یک لینک دیگه پیدا کرده به صورت http://didokharid.com/6-mobile/-112 که جفتشون داره به یک جا اشاره می کنه ولی نمی دونم دومی از کجا اومده به خصوص آخر لینک "112-" که خیلی رو اعصابه می شه توضیح بدید این لینک دوم چیه چون نمونش توی index گوگل زیاد هست؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 اون دومی دقیقا همون url آشناست. حالا شاید کاراکتری که وارد کردین قابل تبدیل نبوده و فقط همین عدد مونده!اکثر اوقات فقط یه خط تیره نشون داده میشه!منطقیه که از url آشنا استفاده نشه!چون هم از لحاظ خوانایی یکجوریه(سلیقه شخصی) هم اینکه احتمال خطا زیاد وجود داره!شما الان مثلا لینک زیر رو در نظر بگیر:index.php?id_product=12&controller=product این میگه که این صفحه متعلق به یه محصول(product) هست و شماره 12 ام اضافه شدست.یعنی یه ساختار مشخص داره و راحت میتونه به کار بیاد!البته اینم بگم 80 درصد حرفایی که گفتم نظر شخصی خودمه و بیشتر افراد ترجیح میدن از عبارات فارسی استفاده بشه حتی ماژول google sitemap هم دقیقا همین ها رو تولید میکنه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2014 سلامپرستاشاپ در لینک شاخه ها ، عبارت بعد از / رو در نظر نمیگیره و شما هر چیزی که قرار بدید به همون صفحه میاد. حالا اینکه گوگل این لینک رو از کجا آورده نیاز به بررسی داره. به عنوان مثال اون دکمه هایی که چینش صفحه رو تغییر میدن، لینک دارن و ممکنه گوگل اونا رو بررسی کنه که مشابه این لینک شماست.برای امنیت بیشتر و همچنین سئو بهتر، لازمه که از لینک آشنا استفاده کنید. عبارات فارسی که به کد تبدیل میشوند، توسط موتورهای جستجو قابل شناسایی هستند و در سئو سایت شما هم قطعا تاثیر دارند. برای گوگل در اکثر موارد تفاوتی بین فارسی و انگلیسی نیست چرا که گوگل خودش عبارات رو ترجمه میکنه ولی برای سایر موتورها، استفاده از لینک فارسی ارجحیت داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در مهر 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 سلامپرستاشاپ در لینک شاخه ها ، عبارت بعد از / رو در نظر نمیگیره و شما هر چیزی که قرار بدید به همون صفحه میاد. حالا اینکه گوگل این لینک رو از کجا آورده نیاز به بررسی داره. به عنوان مثال اون دکمه هایی که چینش صفحه رو تغییر میدن، لینک دارن و ممکنه گوگل اونا رو بررسی کنه که مشابه این لینک شماست.برای امنیت بیشتر و همچنین سئو بهتر، لازمه که از لینک آشنا استفاده کنید. عبارات فارسی که به کد تبدیل میشوند، توسط موتورهای جستجو قابل شناسایی هستند و در سئو سایت شما هم قطعا تاثیر دارند. برای گوگل در اکثر موارد تفاوتی بین فارسی و انگلیسی نیست چرا که گوگل خودش عبارات رو ترجمه میکنه ولی برای سایر موتورها، استفاده از لینک فارسی ارجحیت داره موفق باشید آقا رامتین تشکر از راهنماییت ولی چه جوری بررسی کنم که این لینک رو گوگل از کجا آورده چون مشابه این لینکها توی index هایی که گوگل از سیت من ایجاد کرده زیاد دیدم . دکمه های چینش صفحه رو هم تست کردم ولی اونا نبود . کلاً اینکه بعد از / علامت dash بیاد عجیبه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 ممکنه از جستجوی لایه ای باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
payamkh59 ارسال شده در مهر 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 ممکنه از جستجوی لایه ای باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro سلام اونم چک کردم نبود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .