maryam 65 ارسال شده در مهر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 سلاممی خواستم بدونم چگونه آدرس لوگو رو میتونم تغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 سلاممی خواستم بدونم چگونه آدرس لوگو رو میتونم تغییر بدم؟از ماژول پیکر بندی قالب می تونین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam 65 ارسال شده در مهر 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 از کدوم قسمتش؟آخه از این قسمت اقدام کردم اما گزینه ای وا3 تغییر آدرس لوگو نداشتشسلاممی خواستم بدونم چگونه آدرس لوگو رو میتونم تغییر بدم؟از ماژول پیکر بندی قالب می تونیناز کدوم قسمتش؟آخه از این قسمت اقدام کردم اما گزینه ای وا3 تغییر آدرس لوگو نداشتشمنظورم از لوگو، لوگوی صفحه اصلی است نه لوگوی پرداخت. در ماژول پیکربندی قالب ، فقط لوگوی پرداخت قابل تنظیم می باشد نه لوگوی صفحه اصلی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مهر 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2014 با سلاماگر منظورتون لوگوی اصلی سایت که در سمت راست بالای سایت هست بابد به منوی تنظیمات بخش قالب ها برید و آرم سر برگ رو تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam 65 ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 من میخوام URL رو تغییر بدم ، تو قسمت تنظیمات قالب فقط خود لوگو عوض میشه و تنظیماتی برای URL لوگو نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 برای تغییر آدرس لوگو باید از طریق فایل header.tpl اقدام کنید و نیاز به کدنویسی داره!از چه نسخه ای استفاده می کنین؟میخاین تو چه مسیری عکس باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam 65 ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 1.6.0.6خیلی ممنون از راهنماییتونمیخوام وقتی روی لوگو کلیک میکنم به یه سایت دیگه هدایت شه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 من دسترسی به فایلهای ورژن 1.6 ندارم.از بخش theme داخل قالب مورد نظرتون فایل header.tpl رو پیدا کنین و برام به ضمیمه بدین!در ضمن آدرس سایتی که میخاین ریدایرکت بشه رو بگین!البته توضیح بدم اینکار درستی نیست و نمیدونم چرا باید روی اسم فروشگاه کلیک بشه سایت دیگه باز بشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam 65 ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 منظورتون این قسمت از کد هستش؟ =a href="{$base_dir}" title> "{$shop_name|escape:'html':'UTF-8'}">%7B$logo_url%7D نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aristar ارسال شده در مهر 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 بله دقیقا!برای اینکه وقتی روی عکس کلیک کردین صفحه دیگه باز بشه عبارت زیر رو:href="{$base_dir}" به هر آدرسی که میخاین تغییر بدین مثلا:href="http://www.google.com" نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maryam 65 ارسال شده در مهر 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2014 بینهایت تشکر از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .