jafar1374 ارسال شده در مهر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 سلام دوستان پرستا شاپی عزیز چند تا سوال دارم ... 1 - تو مدیریت و قسمت ماژولها زده (ماژولهای نصب شده 68) ! با توجه به اینکه من می خوام سبد خرید آقا معظمی رو بگیرم و فروش نقدی سفارشی و پیشتاز (با پی پال و بدون واسطه پستی) داشته باشم چه ماژولهای رو باید نگه دارم و کدوماشونو باید حذف کنم ؟ 2 - بصورت پیش فرض تو پیشخوان ، زده مثلا : سفارش ها 5549 ، بازدیدها 300 هزار ، پیام جدید 180 ، عضو جدید ......... مشتری جدید ، مجموع اعضا و غیر که اصلا واقعی نیستن چطوری همه اینا رو 0 کنیم تا فروشگاه همه آمارش از اول شروع بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2014 سلامتو همون صفحه پیشخوان دکمه ای برای غیرفعال کردن اطلاعات نمایشی وجود داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 ممنون آقا رامتین ، اینکارو انجام دادم حالا این 67 تا ماژولی که نصب شده کدوماشون باید باشه و کدوماشون حذف بشن ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2014 سلامبستگی به نیاز هر شخص دارهمثلا ممکنه خیلیا از آمار استفاده نکنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .