saman_e_rsa ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 با سلام در قسمت خرید و تائید هویت و قوانین این متن بصورت انگلیسی است The personal data you provide is used to answer queries, process orders or allow access to specific information. You have the right to modify and delete all the personal information found in the "My Account" page. باور کنید خیلی تلاش کردم شاید بتونم پیدا کنم اما نشد به همین دلیل مزاحم مدیران محترم فروم شدم لطفاً بنده رو برای ترجمه و یا حذف این گزینه یاری فرمائید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در مهر 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 خوب خوشبختانه پیداش کردم قسمت ماژولها بخش حفظ اسرار و اطلاعات مشتریان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2014 برید توی قسمت ماژول ها اسم ماژول " بخش حفظ اسرار و اطلاعات مشتریان " جستجو کنید روی پیکربندی کلیک کنید و متن خودتون رو جایگزین کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .