yasinshop ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلام . دوستان چند وقتی هست این مشکل برام به وجود اومده که وقتی می خوام محصولی اصافه کنم یا محصولی رو اصلاح کنم سایتم کلا می ترکه و تا چند ساعت بالا نمیاد . جالب اینجاست که وقتی می خوام برای محصولی وابستگی هاش رو تعریف کنم اینطوری می شه . یعنی وقتی محصولی رو اضافه می کنم اگه بخش وابستگی ها را دست نزنم این مشکل به وجود نمیاد یا وقتی محصولی را می خوام اصلاح کنم اگه همه بخش ها رو تغییر بدم مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی بخش وابستگی ها را تغییر میدم و ذخیره رو میزنم سایت میره روی هوا و تا چند ساعت بالا نمیاد . با هاستیگ سایت صحبت کردم می گن از پشتیبانی پرستاشاپ سوال کن !!! در ضمن نمی دونم چرا بخش مدیریت سایتم با فایرفاکس به هم ریخته اس !!! کوکی ها و حتی هیستوری مرورگر رو هم پاک می کنم فرقی نمی کنه !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 ُسلامفایل خطاهای سرور رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinshop ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 ممنون . چک کردم . PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home3/**/public_html/classes/Tools.php on line 655 اونجا هم نوشته :if (!Validate::isLoadedObject($category)) باید چکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامشما دیباگ رو هم روشن کردید ؟در هنگام ذخیره پیغام دیگه ای وجود نداره ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinshop ارسال شده در مهر 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلامشما دیباگ رو هم روشن کردید ؟در هنگام ذخیره پیغام دیگه ای وجود نداره ؟ موفق باشیدمتوجه منظورتون از دیباگ نشدم !خیر پیغامی وجود نداره ! و صفحه معمولی بالا نیومدن یک سایت نمایش داده می شه ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 جستجو کنید در انجمن و دیباگ رو روشن کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinshop ارسال شده در آبان 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2014 خوب من دیباگ رو روشن کردم و از اون روز تا الان مشکلی نداشتم ولی امروز مجددا همونطوری شد و این پیغام برام نمایش در اومد !!! [PrestaShopDatabaseException]MySQL server has gone awaySELECT COUNT(*) FROM `ps_hook_module` hm LEFT JOIN `ps_hook` h ON (h.`id_hook` = hm.`id_hook`) WHERE h.`name` = 'header' AND hm.`id_module` = 101 LIMIT 1at line 607 in file classes/db/Db.php601. WebserviceRequest::getInstance()->setError(500, '[sql Error] '.$this->getMsgError().'. From '.(isset($dbg[3]['class']) ? $dbg[3]['class'] : '').'->'.$dbg[3]['function'].'() Query was : '.$sql, 97); 602. } 603. else if (_PS_DEBUG_SQL_ && $errno && !defined('PS_INSTALLATION_IN_PROGRESS')) 604. { 605. if ($sql) 606. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError().' '.$sql.''); 607. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError()); 608. } 609. } 610. 611. /** DbCore->displayError - [line 307 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments]DbCore->query - [line 521 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments]DbCore->getRow - [line 544 - classes/db/Db.php] - [2 Arguments]DbCore->getValue - [line 1574 - classes/module/Module.php] - 1 Arguments]ModuleCore->isRegisteredInHook - line 47 - modules/productscategory/productscategory.php - [1 Arguments]productsCategory->__construct - [line 877 - classes/module/Module.php] - [0 Argument]ModuleCore::getInstanceByName - [line 389 - classes/Hook.php] - [1 Arguments]HookCore::exec - line 1698 - controllers/admin/AdminProductsController.php - [2 Arguments]AdminProductsControllerCore->processAdd - lne 716 - classes/controller/AdminController.php] - [0 Argument]AdminControllerCore->processSave - [line 592 - classes/controller/AdminController.php - [0 Argument]AdminControllerCore->postProcess - [line 1251 - controllers/admin/AdminProductsController.php] - [0 Argument]AdminProductsControllerCore->postProcess - [line 158 - classes/controller/Controller.php] - [0 Argument]ControllerCore->run - [line 349 - classes/Dispatcher.php] - [0 Argument]DispatcherCore->dispatch - [line 50 - admin1941/index.php] - [0 Argument] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 این خطا وقتی داده میشه که سرور mysql از دسترس خارج بشه و ارتباطی به اسکریپت نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinshop ارسال شده در آبان 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 این خطا وقتی داده میشه که سرور mysql از دسترس خارج بشه و ارتباطی به اسکریپت نداره Sent from my Xperia using Tapatalk proبرای حلش باید چکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2014 مشخص هست که از سمت سرور هست باید به پشتیبانی هاست بگید! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .