maymay198421 ارسال شده در مهر 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2014 سلام دوستان من یک محصول ایجاد کرده ام و مالیات رو هم غیر فعال کرده ام ولی وقتی محصولات را می بینم قیمت پایه و نهایی متفاوت نشان می دهد !!! چه باید بکنم ؟؟؟؟ خیلی فکرم را مشغول کرده است. در صورت دیگه اگه مالیات رو فعال کنم و در بخش مالیات محصول "مالیاتی نیست" را انخاب کرده ولی برای من قسمت <قیمت خرده فروشی با مالیات:> را نمایش نمی دهد ... دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید ممنون میشوم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 توضیحات شما قدری مبهم هستمطمئن هستین از اینجا پرستاشاپ رو دانلود کردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در مهر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 توضیحات شما قدری مبهم هستمطمئن هستین از اینجا پرستاشاپ رو دانلود کردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proبله از خود همین سایت دانلود و نصب کردم. لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2014 سلامروی لوکال هم تست کنید ببینید همین مشکل رو دارید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در مهر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2014 سلامروی لوکال هم تست کنید ببینید همین مشکل رو دارید موفق باشید آقا رامتین براتون مقدور هست که من شناسه و رمز عبور فروشگاهمو بدم برام تست کنید ببینید مشکل از کجاست واقعا یک دنیا ممنون و سپاسگذارم روی لوکال تست کردم مشکلی نداشت یا روی یک سایت دیگه تست کردم مشکلی نداشت برای فروشگاه من مشکل دارد. نمی دونم چرا اینطوری شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2014 سلامامشب خیلی گرفتارمفردا ظهر بفرستید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در مهر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2014 سلامامشب خیلی گرفتارمفردا ظهر بفرستید تا بررسی کنم موفق باشید جناب آقای رامتین سلامبا احترام و تشکر فراوان و خسته نباشیدبنده شناسه و رمز عبورم را خدمتتان ارسال می کنم تا هر موقع وقت داشتین بررسی بفرمائید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2014 سلام مجدددوست عزیز اطلاعات مدیریت و هاستتون رو نباید در معرض دید عموم بذارید، ممکنه مورد سوء استفاده قرار بگیرهاینکه گفتم فردا ظهر بفرستید، به جهت یادآوری بود چون فراموش میکنمفردا ظهر برام از طریق پیام خصوصی ارسال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
maymay198421 ارسال شده در مهر 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 سلام مجدددوست عزیز اطلاعات مدیریت و هاستتون رو نباید در معرض دید عموم بذارید، ممکنه مورد سوء استفاده قرار بگیرهاینکه گفتم فردا ظهر بفرستید، به جهت یادآوری بود چون فراموش میکنمفردا ظهر برام از طریق پیام خصوصی ارسال کنید موفق باشید با سلام مجدد آقای رامتین عزیز اطلاعات ادمین سایت فروشگاهم را به صورت پیام خصوصی برایتان ارسال نمودم. باز هم از لطف شما کمال تشکر را دارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .