puzzelfix ارسال شده در مهر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 در سایت من به آدرس puzel .ir در شاخه تبلت ها بخش فیلتر همانطور که مشاهده می کنید کار می کند و نمایش می دهد ولی در پیوست بعدی همانطور که مشاهده می کنید در الباقی شاخه موجود نمی باشد چراااااااااااااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 دوستان کسی نتوانست کمکی کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 سلامدوست عزیز در پیکربندی ماژول ناوبری (جستجوی لایه ای) باید در قالبی که تنظیم میکنید شاخه ها رو انتخاب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
puzzelfix ارسال شده در مهر 22، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2014 با تشکر بسار فروان مشکل حل شد با اجازه میخواستم یک سوال دیگه هم بپرسم من هر وقت محصولاتم رو با csv اپدیت میکنم دیگه جستجو سریعم وقتی اسم محصول رو وارد می کنی پیدا نمیکندش ولی وقت داخل ویرایش هر وحصول بشم و بیام بیرون شناسایی میکنه آیا راهی دارینبا سلام این مشکلم حل شد با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .