onemohsen ارسال شده در مهر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی بنده تصمیم به انتقال از سیستم اپن کارت به پرستا شاپ رو گرفتم تنها مشکل اینجاست که تعداد محصولات و مشخصات خیلی بالاست و ایجاد آن از ابتدا کار خیلی زمان بری هست . میخواستم ببینم این امکان وجود داره که محصولات (216 محصول) + مشتریان (100مشتری) رو به سیستم پرستا انتقال بدیم ؟ یا تنها محصولات هم بشه کافیه. پیشاپیش از پاسختون ممنونم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 سلاماین کار نیاز به بررسی دقیق هر دو سیستم و مقایسه جدولهای مربوطه دارهامکان پذیره ولی احتمالا وقت زیادی میبره و خالی از اشتباه هم نخواهد بود چون هنگامی که محصولی ثبت میشه ، اطلاعاتی در چندین جدول ذخیره میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
onemohsen ارسال شده در مهر 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 سلاماین کار نیاز به بررسی دقیق هر دو سیستم و مقایسه جدولهای مربوطه دارهامکان پذیره ولی احتمالا وقت زیادی میبره و خالی از اشتباه هم نخواهد بود چون هنگامی که محصولی ثبت میشه ، اطلاعاتی در چندین جدول ذخیره میشه موفق باشیدخوب یعنی پیشنهاد میکنید از ابتدا محصولات معرفی شوند؟؟ ، امکان ورود گروهی محصولات در سیستم پرستا هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 انتخاب با خودتونه دوست عزیزمیتونید از بازارچه درخواست بدید تا براورد قیمت بشهماژول وارد کردن گروهی محصولات هم فعلا وجود نداره متاسفانه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
onemohsen ارسال شده در مهر 20، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 انتخاب با خودتونه دوست عزیزمیتونید از بازارچه درخواست بدید تا براورد قیمت بشهماژول وارد کردن گروهی محصولات هم فعلا وجود نداره متاسفانه موفق باشید ممنون از پاسختون ، در صورت معرفی در سیستم لوکال به راحتی میشه انتقال به هاست داد؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 20، 2014 سلامبله روش انتقال در انجمن بارها توضیح داده شده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 یه سایت خارجی هست که این کار رو میکنه. فکر میکنم نزدیک ۲٠٠ ـ ۳٠٠ تومان باید هزینه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
onemohsen ارسال شده در مهر 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 یه سایت خارجی هست که این کار رو میکنه. فکر میکنم نزدیک ۲٠٠ ـ ۳٠٠ تومان باید هزینه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk procart2cart فک کنم بود ، اینو قبلا سرچ زده بودم من بیشتر محصولاتی که معرفی میکنم خصوصیات زیادی دارن ( موبایل) به این خاطر فک کنم اگه بتونم ستون مربوطه رو از پایگاه داده اپن کارت استخراج کنم بقیه رو به صورت دستی میشه دوباره تعریف کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .