mjafari27 ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 سلام کسی میدونه فروشگاه omdeh.net چطوری رتبه 1000 الکسا را بدست اورده؟ http://www.alexa.com/siteinfo/omdeh.net چند تا نکته را یاداور بشوم اول اینکه از عمر این فروشگاه 1 سال بیشتر نمیگذره (خیلی بیشتر از فروشگاه من نیست) دوم اینکه یک سیستم مدیریت خییلی ضعیف دارد که در مقایسه با پرستا هیچ است از نظر سئو (من قبل از اینکه با پرستا اشنا بشوم میخواستم این سیستم را از برنامه نویس اش بخرم 2 میلیون تومان که بخاطر مشکلات فراوانی که برای مدیریت داشت و برنامه نویس همه اش قول میداد که حل کند و حل نکرد نخریدم و نهایتا با پرستا اشنا شدم سوم اینکه تعداد محصول کمی دارد نسبت به سایت من (برای ایندکس شدن توی گوگل) نکته چهارم اینکه ان توی موبایل .ای ار تبلیغ میکنه من توی تبلیغات کلیکی تبلیغ ایرانی و سایت emalls.ir که رنک 220 را دارد حالا میخواهم بدونم این رتبه خوبش بخاطر موبایل .ای ار است؟ من ورودی گوگل یا ندارم یا در حد یکی دو تا دارم نمیدونم کجای کارم مشکل دارد از دوستان با تجربه راهنمایی میخوام تا بتوانم رتبه ما را افزایش بدهم واکنش ها : imenabco و adminsystem 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2014 سلاممن متخصص سئو نیستم ولی در ارتباطی که با فروشگاهدار ها داشتم شنیدم که تبلیغ در این سایت خیلی تاثیر مثبتی داره البته در فروش. برای رتبه و رنک رو نمیدونم.اینم بارها ذکر کردیم که اسکریپت نهایتا 10درصد در سئو تاثیر داره، مهم نحوه استفاده شما از امکانات سئو پرستاشاپ هست و سایر مسائل جانبی که باید در این زمینه رعایت بشه. نمونه هم سایت lapbuy.com هست که در خیلی از کلمات رقابتی در رتبه های بالای گوگل هست. خود این سایت خدماتی در زمینه سئو هم داره که میتونید ازشون راهنمائی بگیرید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adminsystem ارسال شده در آذر 17، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2015 سلامکسی میدونه فروشگاه omdeh.net چطوری رتبه 1000 الکسا را بدست اورده؟ http://www.alexa.com/siteinfo/omdeh.net چند تا نکته را یاداور بشوم اول اینکه از عمر این فروشگاه 1 سال بیشتر نمیگذره (خیلی بیشتر از فروشگاه من نیست) دوم اینکه یک سیستم مدیریت خییلی ضعیف دارد که در مقایسه با پرستا هیچ است از نظر سئو (من قبل از اینکه با پرستا اشنا بشوم میخواستم این سیستم را از برنامه نویس اش بخرم 2 میلیون تومان که بخاطر مشکلات فراوانی که برای مدیریت داشت و برنامه نویس همه اش قول میداد که حل کند و حل نکرد نخریدم و نهایتا با پرستا اشنا شدم سوم اینکه تعداد محصول کمی دارد نسبت به سایت من (برای ایندکس شدن توی گوگل) نکته چهارم اینکه ان توی موبایل .ای ار تبلیغ میکنه من توی تبلیغات کلیکی تبلیغ ایرانی و سایت emalls.ir که رنک 220 را دارد حالا میخواهم بدونم این رتبه خوبش بخاطر موبایل .ای ار است؟ من ورودی گوگل یا ندارم یا در حد یکی دو تا دارم نمیدونم کجای کارم مشکل دارد از دوستان با تجربه راهنمایی میخوام تا بتوانم رتبه ما را افزایش بدهماحسنت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2018 دوست عزیز روند پیشرفت رتبه الکسا "کاهشی" هست. یعنی رتبه 1000 الکسا از رتبه 2000 الکسا بهتر هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloomilani ارسال شده در آبان 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2018 دوست عزیز رتبه ی الکسا به فاکتور های سایت ربطی نداره - الکسا فقط بازدید سایت هستش که حتی میتونه این بازدید ها جعلی باشه و هیچ ربطی به عمر سایت و این چیزا نداره - پیشنهاد من اینه شما روی رتبه ی گوگل وقت بزارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .