reza373 ارسال شده در مهر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2014 با سلام.مشکل نشان ندادن قیمت و عدم امکان ویرایش در قسمت مدیریت محصولات است، در حالی که در قسمت کاربری(frontend) نمایش داده می شود.این مشکل بعد از نصب فروتل پیش آمد.هم چنین چکار کنم تا قسمت تعداد عدد صفر نشان ندهد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2014 سلامعدم امکان ویرایش یعنی چی ؟چه خطایی میده ؟دیباگ رو روشن کردید ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2014 سلامعدم امکان ویرایش یعنی چی ؟چه خطایی میده ؟دیباگ رو روشن کردید ؟ موفق باشیدروشن کردم این خطا رو میده؟و در قسمت ادمین این خطا رو میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 24، 2014 شما مدیریت پیشرفته موجودی رو فعال کردید. غیرفعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2014 شما مدیریت پیشرفته موجودی رو فعال کردید. غیرفعال کنید.نه خاموشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 این ارور لاگ سروره.با این میشه کاری کرد.error_log.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 سلاماحتمالا ماژولی نصب کردید یا ویرایشی انجام دادی که این مشکل بوجود اومدهفکر میکنم نیاز به بررسی فنی دارید هرچند میشه با گذاشتن یک شرط در فایل config این خطا رو محو کرد ولی راه درست و قابل اطمینانی نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 سلاماحتمالا ماژولی نصب کردید یا ویرایشی انجام دادی که این مشکل بوجود اومدهفکر میکنم نیاز به بررسی فنی دارید هرچند میشه با گذاشتن یک شرط در فایل config این خطا رو محو کرد ولی راه درست و قابل اطمینانی نیست موفق باشیدپیشنهادتون چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 شما فروتل رو از کجا دانلود کردید؟کدوم نسخه رو نصب کردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza373 ارسال شده در مهر 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 شما فروتل رو از کجا دانلود کردید؟کدوم نسخه رو نصب کردین؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proاز همین وب سایت دانلود کردم دقیقا خاطرم نیست 3 بود یا 3.1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .