jafar1374 ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 سلام وقتی ريال و تومان هر دو فعال هستن قیمت محصول تو ريال ی قیمتیه و تو تومان ی قیمت دیگه ! نرخ تبدیل رو روی ريال 1 گذاشتم و برای تومان 0.1 مثلا قیمت ی محصول با ريال که پیش فرض خود پرستاست میشه 21 ريال ک با تخفیف 20 درصدی در میاد 16 ريال ، اما تومانش قیمت اصلی و با تخفیف هر دوشون میشه 2 تومان بقیه محصولات هم اینجوریه ، مثلا 31 ريال رو زده 3 تومان (ی ریالش خورده شده ) قالب هر دو واحد پول رو هم 0.000.00X گذاشتم ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 سلام وقتی ريال و تومان هر دو فعال هستن قیمت محصول تو ريال ی قیمتیه و تو تومان ی قیمت دیگه ! نرخ تبدیل رو روی ريال 1 گذاشتم و برای تومان 0.1 مثلا قیمت ی محصول با ريال که پیش فرض خود پرستاست میشه 21 ريال ک با تخفیف 20 درصدی در میاد 16 ريال ، اما تومانش قیمت اصلی و با تخفیف هر دوشون میشه 2 تومان بقیه محصولات هم اینجوریه ، مثلا 31 ريال رو زده 3 تومان (ی ریالش خورده شده ) قالب هر دو واحد پول رو هم 0.000.00X گذاشتم ...سلامريال رو 10 بذارین و تومان رو 1 و ريال رو غیر فعال کنین و واحد ارز پیش فرض تومانکامپال اجباری و خالی کردن کش مرورگر هم فراموش نشه ردیفه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 ممنون من کلا می خوام روی تومان بذارم ولی حالا ی وقتی لازم شد هر دو فعال باشن چطور کنیم که ریال و تومان با هم دیگه هم خواهنی داشته باشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 ممنون من کلا می خوام روی تومان بذارم ولی حالا ی وقتی لازم شد هر دو فعال باشن چطور کنیم که ریال و تومان با هم دیگه هم خواهنی داشته باشنبه همون ترتیب که گفتم تعریف کنین 1 و 10 رو جفتش فعال باشه هم ایراد نداره کاربر انتخاب می کنه از قسمت واحد پول، شما هم یه واحد رو پیش فرض قرار بده همین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2014 سلامدوست عزیز پرستاشاپ قیمتها رو رند میکنه و طبیعیه که این اتفاق بیفتهدر قیمتهای واقعی این مشکل پیش نمیاد چون حداقل 1000 ریال خواهد بود موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 اگر میخواید رند نشه باید اعشار برای واحد کوچکتر در نظر بگیرید. یعنی ریال پیش فرض باشه باید برای تومان اعشار بذارید که به صورت 3.1 نمایش بده. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در مهر 27، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2014 ممنون ب پیشنهاد دوستان حرفه ای و با تجربه ريال رو غیر فعال کردم و فقط تومان رو باقی گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .