marefat1360 ارسال شده در مهر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 سلام لطفایه نگاه به این لینک بندازید که سایت من رو تجزیه و تحلیل کرده http://www.statscrop.com/www/takhfifan.net تو اون قسمت که تیترش این هست Website Metas Analysisdescription رو زده فروشگاه قدرت گرفته از پرستا شاپ و keywords رو هم زده فروشگاه پرستا شاپ در صورتی که من میخوام در قسمت شرح توضیحی در مورد فروشگاه و عملکردش بدم و کلمات کلیدی هم خودم معین کنم این موارد رو کجا میتونم تغییر بدم چون به نظرم تو سئو خیلی برای موتورهای جستجو میتونه مهم باشه.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در مهر 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 درود ، تنظیمات > سئو و URL ها قسمت Index نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
marefat1360 ارسال شده در مهر 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2014 درود ، تنظیمات > سئو و URL ها قسمت Index سپاس مشکلم برطرف شد جواد جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .