jafar1374 ارسال شده در آبان 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2014 سلام به اشتباه شاخه "خانه" رو پاک کردم و هر شاخه ای اضافه می کنم نمی دونم کجا میره و از منو هم ک می زنم میگه این شاخه وجود ندارد چطور می تونم بدون نصب مجدد به اولش برگردونم خودم ی شاخنه ساختم ولی نشد ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2014 سلامافزودن شاخه ریشه جدید رو تست کردید ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در آبان 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 سلام روی روت کلیک کردم و خانه رو ساختم ولی باز نشد ، کلی سرچ کردم ب نتیجه ای نرسیدم اعصابم خورد شد از اول نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.parsazand ارسال شده در آبان 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2014 سلاام من شاخه خانه رو حذف کردم ولی دوباره خودش اومده در حالی که وقتی محصولی رو میخوام دسته بندی کنم از تو وابستگی ها دیگه شاخه های دیگم نیست حتی روت هم نیست فقط خانه هست لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dr.parsazand ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 یکی راهنمایی کنههه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2014 سلامطبیعیه چون شناسه شاخه خانه تغییر کردهنیاز به بررسی دقیق داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .