sorush ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 سلام دوستانمن سایتم رو از 1.4.9 به 1.5.6 آپدیت کردم.مشکلی که الان دارم اینه که تو قسمت مدیریت محتوا cms وقتی یکی از صفحات رو ویرایش می کنم و ذخیره رو میزنممی نویسه که Update successful ولی عملا هیچ چیزی تغییر نمیکنه و متن قبلی بدون هیچ تغییری نمایش داده میشه.حتی وقتی گزینه ايندكس شدن(توسط موتور جستجو) " رو هم روی بله میزارم بازم تغییری انجام نمیشه با مرورگرهای مختلفی هم تست کردم ولی مشکل پابرجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 سلامدیباگ رو روشن کنید ببینید خطایی در این بخش وجود نداره ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در آبان 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 ممنوناین خطایی هست که میده: [PrestaShopDatabaseException] Unknown column 'indexation' in 'field list' UPDATE `ps_cms` SET `id_cms` = '5',`id_cms_category` = '1',`position` = '4',`indexation` = '0',`active` = '1' WHERE `id_cms` = 5 at line 613 in file classes/db/Db.php 607. WebserviceRequest::getInstance()->setError(500, '[sql Error] '.$this->getMsgError().'. From '.(isset($dbg[3]['class']) ? $dbg[3]['class'] : '').'->'.$dbg[3]['function'].'() Query was : '.$sql, 97); 608. } 609. else if (_PS_DEBUG_SQL_ && $errno && !defined('PS_INSTALLATION_IN_PROGRESS')) 610. { 611. if ($sql) 612. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError().' />'.$sql.''); 613. throw new PrestaShopDatabaseException($this->getMsgError()); 614. } 615. } 616. 617. /** DbCore->displayError - [line 313 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments] DbCore->query - [line 587 - classes/db/Db.php] - [1 Arguments] DbCore->q - [line 415 - classes/db/Db.php] - [2 Arguments] DbCore->update - [line 596 - classes/ObjectModel.php] - [5 Arguments] ObjectModelCore->update - [line 75 - classes/CMS.php] - [1 Arguments] CMSCore->update - [line 334 - controllers/admin/AdminCmsController.php] - [0 Argument] AdminCmsControllerCore->postProcess - [line 121 - controllers/admin/AdminCmsContentController.php] - [0 Argument] AdminCmsContentControllerCore->postProcess - [line 158 - classes/controller/Controller.php] - [0 Argument] ControllerCore->run - [line 348 - classes/Dispatcher.php] - [0 Argument] DispatcherCore->dispatch - [line 53 - panapix/index.php] - [0 Argument] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 سلامظاهرا ارتقا به درستی انجام نشده و جدول این قسمت ، ارتقا پیدا نکرده.میتونید ماژول cms رو بازنشانی کنید ولی احتمالا مطالبتون از بین میره. شاید با اینکار جدول ترمیم بشه.نظر من اینه که مجددا ارتقا رو انجام بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در آبان 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 ممنون رامتین جانچندین بار ماژول رو بازنشانی کردم ولی هیچ تغییری نکرد.رو لوکال هم دو بار از نو ارتقا رو انجام دادم ولی بازم نشددانوش جان شما نظری نداری؟ اینو تو پرستاشاپ انگلیسی دیدم ولی متوجه نشدم باید چیکار کنم!!!http://forge.prestashop.com/browse/PSCSX-2158 و البته تو این تاپیک که انگار تونستن مشکل رو برطرف کنن:http://www.prestashop.com/forums/topic/292978-cannot-edit-or-add-cms-pages/ The problem with eliyvo was that the database was missing a column in the ps_cms table named indexation. If you two can see if your database has that column that would be great. If not you can create it, it is a tinyint(1) column with 1 as the default value. His shop was 1.5.6.1, so it might not apply to other versions. الان من باید دقیقا چیکار کنم؟چطور باید ببینم دیتابیسم اونو داره یا نه و اگه نداره چطور ایجادش کنم؟ممنون از پاسختون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 سلاممیتونید به جدول ps_cms برید و ببینید این ستون وجود داره یا خیر و اگه نیست براش ایجاد کنید.البته این راه فکر نمیکنم اصولی باشه ، باید ببینید چه مشکلی باعث شده این مشکل بووجود بیاد . ممکنه در جداول دیگه ای هم نقص وجود داشته باشه که شما هنوز با اونا برخورد نکردید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در آبان 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 هیچ اتفاقی باعث این موضوع نشده بعد از آپدیت این طوری شدهلطفا به زبان ساده و عامیانه بگید که چطور باید این جدول رو ایجاد کنم؟از کجا بفهمم وجود داره یا نه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sorush ارسال شده در آبان 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2014 خیلی ممنون که هیچ کمکی نکردین.دستتون درد نکنهخودم مشکل رو حل کردم.واسه کسایی که ممکنه با این مشکل مواجه بشن روش کارو توضیح میدم.1: از طریق cpanel وارد بخش phpMyadmin بشید 2: رو دیتابیس پرستاشاپتون کلیک کنید3:از سمت چپ روی ps_cms کلیک کنید4:روی structure کلیک کنید و ببینید که آیا ردیفی به نام indexation وجود داره یا نه اگه وجود نداشت به مرحله بعدی برید و اگه وجود داشت که مشکلتون از جای دیگری هست و این روش براتون جواب نمیده.5:روی go کلیک کنید6:مقادیر رو به این صورت وارد کنید:column:indexation type:tinyint length/value:1 default:as defined 1 attribute:unsignedباقی موارد رو هم خالی بزارین و روی save کلیک کنینمشکل برطرف شد.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 ممنون که با دیگران به اشتراک میذارید تا مشکلاتشون رو حل کننداما توجه کنید که انجمن بمانطور که از نامش هم پیداست یک راهنمای کاربر محور هست و کسی در اینجا مسئول پاسخگویی نیست و یک فعالیت داوطلبانه و رایگان است و نباید برای دیگران ایجاد تکلیف کنیدسپاس از همکاری شما Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .