ALI ZADEH ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 با سلام اساتید عزیز اگر بخواهیم که نماد اعتماد را در یک قالب یک ستونه در صفحه اصلی قرار دهیم به طوری که یک لاین را به خودش اختصاص نده و در کنار یک ماژول دیگر مانند ماژول بنرهای ایستا قرار بگیره چه می توان نمود ؟ این کاررا در سایت فروشگاه ورچین انجام داده اند و در کنار و پهلوی ماژول دیگری که دقیقا نمی دانم چیست قرار گرفته می توانید مشاهده کنید... لطفا راهکار این مطلب را به من اطلاع دهید زیرا قالب من تک ستونه است و هر جا که ماژول نماد را قرار دهم یک خط را از آن خود می کند و قیافه صفحه را به هم می ریزد :-( دومین سوالم در خصوص قرار ندادن نماد اعتماد در سایت دیجی کالا است که علارقم آنچه که مووسه نماد اعلام کرده آنها نماد را در زیر سمت راست یا چپ بنر اصلی شان قرار ندادند و اصلا در صفحه اول آن را مشاهده نمی کنید؟؟؟!!! در پایین صفحه به حالت ریزی نمایش داده شده ... آیا ما هم می توانیم آن را درصفحه اصلی در فوتر نمایش دهیم مانند آنچه دیجی کالا انجام داده، و نماد از ما گرفته نخواهد شد (لازم به ذکر است که قبلا نماد را دریافت کرده ام) با کمال تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2014 سلامظاهر ماژول رو باید طراح قالب براتون تغییر بده یا کسی که تسلط به اینکار دارهنماد رو هم بعد از تائید فکر میکنم میتونید جابجا کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .