ayjoonn ارسال شده در آبان 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 با سلام و احترام،بنده درخواست قالب کندو برای پرستا 1.6 رو دارم و البته اندکی تغییر خیلی کم تغییر در بخش رسپانسیو قالب یه کم مشکل داره تو دموش که رفتم.لطفا در صورت امکان هزینه و زمان رو بگید تا ایشالا به توافق برسیم یه کم عجله دارمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در آبان 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 قالب کندو ؟؟!! ما اصلا قالب کندو نداریم توی بازارچه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آبان 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 قالب کندو ؟؟!! ما اصلا قالب کندو نداریم توی بازارچهhttp://spolamp.com/test/ لینک قالب حالا اگر هم نیست اگه میشه همکاری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 قالبی به اسم کندو من ندیدم تا حالا . اگه یه قالب خارجیه ، لینک قالب رو تو تم فارست یا سایت های مشابه بدین ، یا اینکه اگه لینکشو ندارین ، اسم پوشه قالب رو بدین که همون اسم قالبه . از سایت خارجی نسخه سازگار با 1.6 اگه داشت براتون خریداری میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آبان 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 قالبی به اسم کندو من ندیدم تا حالا . اگه یه قالب خارجیه ، لینک قالب رو تو تم فارست یا سایت های مشابه بدین ، یا اینکه اگه لینکشو ندارین ، اسم پوشه قالب رو بدین که همون اسم قالبه . از سایت خارجی نسخه سازگار با 1.6 اگه داشت براتون خریداری میشه .لینک گزاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2014 تو تم فارست هست این قالب ، اسمش هم هست : pos_cance با نسخه 1.6 هم سازگاره . قیمتش هم 69 دلاره ، خواستین از بازارچه درخواست بدین براتون خریداری و فارسی سازی میشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آبان 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2014 تو تم فارست هست این قالب ، اسمش هم هست : pos_cance با نسخه 1.6 هم سازگاره . قیمتش هم 69 دلاره ، خواستین از بازارچه درخواست بدین براتون خریداری و فارسی سازی میشه .با خریداری و فارسی سازی تقریبا چقد تموم میشه ؟ هم هزینه هم زمان؟؟؟اونوقت این بنده خداها که لینکشونو گذاشتم فارسی سازیش کردن فقط تغییرات میخوام توش بدم!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 8، 2014 سلامدوست عزیز اون بنده خداها قالب دزدی استفاده میکنند و ما در این انجمن کاملا پایبند به کپی رایت و حق الناس هستیم.تنها در صورتیکه از نسخه انجمن ما و قالب خریداری شده از سایت اصلی استفاده میکنید ما میتونیم به شما خدمات بدیم.هزینه خریداری که مشخصه ولی برای شخصی سازی باید فایلهای قالب بررسی بشه و فکر نمیکنم کمتر از 100 تومن باشه و با توجه به حجم کاری بازارچه حدود دو هفته تا یکماه زمان میبره. باید درخواست بدید تا براورد دقیق بشه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آبان 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 http://bazaar.ipresta.ir/home/207-niceshop.html http://myprestashop.ir/demos/nicemarket/ دوستان میخوام این قالبو بخرم و شخصی سازی کنم اول از همه اینکه قیمتشو در صورت امکان کمتر حساب بشه تا ایشالا خریداری بشه و شخصی سازیشم یکی از دوستان انجمن به عهده بگیرن قالب قبلی بدلیل یکسری مشکلات در موبایل کلا کنسل شد این قالب قطعیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 http://bazaar.ipresta.ir/home/207-niceshop.html http://myprestashop.ir/demos/nicemarket/ دوستان میخوام این قالبو بخرم و شخصی سازی کنم اول از همه اینکه قیمتشو در صورت امکان کمتر حساب بشه تا ایشالا خریداری بشه و شخصی سازیشم یکی از دوستان انجمن به عهده بگیرن قالب قبلی بدلیل یکسری مشکلات در موبایل کلا کنسل شد این قالب قطعیهاز بازارچه و بخش تماس با ما ، درخواستتون رو ارسال کنید + لیستی از شخصی سازی ها . البته شخصی سازی قالب عمومی اصلا توصیه نمیشه ، چون آپدیت های بعدی رو نمیتونید به هیچ عنوان روی قابل شخصی سازی شده نصب کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آبان 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 http://bazaar.ipresta.ir/home/207-niceshop.html http://myprestashop.ir/demos/nicemarket/ دوستان میخوام این قالبو بخرم و شخصی سازی کنم اول از همه اینکه قیمتشو در صورت امکان کمتر حساب بشه تا ایشالا خریداری بشه و شخصی سازیشم یکی از دوستان انجمن به عهده بگیرن قالب قبلی بدلیل یکسری مشکلات در موبایل کلا کنسل شد این قالب قطعیهاز بازارچه و بخش تماس با ما ، درخواستتون رو ارسال کنید + لیستی از شخصی سازی ها . البته شخصی سازی قالب عمومی اصلا توصیه نمیشه ، چون آپدیت های بعدی رو نمیتونید به هیچ عنوان روی قابل شخصی سازی شده نصب کنید .خوب یعنی قالب اختصاصی بگیرم از همون اول؟همین قالبو اگه بخوام اختصاصیش کنم هزینه و زمانش چقد میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2014 اگه بودجه کافی دارین قالب اختصاصی بگین طراحی کنن ، نه اینکه ای نقالب رو اختصاصی کنن ، منظور قالبی که از صفر براتون با پی اس دی طراحی میکنن و بعد تبدیل میکنن به قالب پرستاشاپ . اگر هم ندارین ، بهتره همین قالب نایس یا هر قالبی رو بخرین و تا زمانی که قالب اختصاصی تهیه میکنید ازا ون استفاده کنید و شخصی سازی و این مسائل هم بیخیال بشین ، چون پولی که هزینه میکنید تقریبا به هدر میره و به صرفه نیست . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آبان 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 11، 2014 اگه بودجه کافی دارین قالب اختصاصی بگین طراحی کنن ، نه اینکه ای نقالب رو اختصاصی کنن ، منظور قالبی که از صفر براتون با پی اس دی طراحی میکنن و بعد تبدیل میکنن به قالب پرستاشاپ . اگر هم ندارین ، بهتره همین قالب نایس یا هر قالبی رو بخرین و تا زمانی که قالب اختصاصی تهیه میکنید ازا ون استفاده کنید و شخصی سازی و این مسائل هم بیخیال بشین ، چون پولی که هزینه میکنید تقریبا به هدر میره و به صرفه نیست .اقا یه سوال من الان درخواست دادم ولی خبری نیست جوابم ندادن اگه میشه یه لطف بکنید درخواست بدین یه کم عجله دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 سلامکجا درخواست دادید ؟در بازارچه باید درخواست بدید و جزئیات مورد نظر رو بگید تا بررسی و براورد هزینه بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ayjoonn ارسال شده در آبان 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 سلامکجا درخواست دادید ؟در بازارچه باید درخواست بدید و جزئیات مورد نظر رو بگید تا بررسی و براورد هزینه بشه موفق باشیدتوی قسمت تماس با ما بازارچه درخواست دادم.ممنون میشم اگه زودتر رسیدگی شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 سلاماز طریق پیام خصوصی متن درخواستتون رو برام ارسال کنیداحتمالا جواب دادیم ولی به دست شما نرسیده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .