B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 15، 2014 ضممیه کردم ببینید مثل عکس : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در مرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2014 با تشکر از راهنمایی شما فقط تنها مشکلی که هست گزینه زیر به این شکل هستآیا میتوان مشکل آنرا نیز بر طرف کرد؟ که به صورت اخطار نباشد؟http://aysida.ir/img/admin/error.pngترکیبات ، فشرده کردن و مخزن آفلاینضممیه کردم ببینید مثل عکس : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مرداد 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 16، 2014 نه مشکلی نداره ، اگه اونم بخواین برطرف کنید ، باید چشمتون رو رو قاتی پاتی شدن سایت تو مرورگرهای قدیمی ببندید ( به ریسکش نمی ارزه ) تنظیمات رو جوری که دادم انجام بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در اسفند 6، 2015 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2015 سلام خدمت اساتید عزیز هر چی سرچ کردم پیدا نشد.تنظیمات CCC در پرستاشاپ 1.6 چطوری باید باشه؟اگه تنظیم فشرده سازی دیگه هستش لطفا بگین.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .