fmmajd ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 سلام یه سری محصولات من اینطورین که مثلا از جنس الف و ب و پ روی هم 10 تا دارم.حالا اگه با هرترکیبی از این سه تا ده تا خرید انجام شه دیگه موجودیم تو همشون تموم میشه.چه جوری میشه یه همچین کاری کنیم؟اگه ماژول میخواد،ماژولش ساده اس یا پیچیده به نظرتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 تنها راهی که به ذهن من میرسه استفاده از بخش شخصی سازی موقع اضافه کردم محصوله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آبان 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2014 تنها راهی که به ذهن من میرسه استفاده از بخش شخصی سازی موقع اضافه کردم محصولهچیکار کنم یعنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 موقعی که یک محصول رو اضافه میکنید بالفرض محصول x براش شخصی سازی ایجاد کنید مثلا رنگ 1، رنگ 2 و رنگ 3 یعنی یجورایی ترکیب دستی ایجاد میکنید با این تفاوت که تاثیری در موجودی نمیذاره و در اصل سه تا رنگ شما به یک موجودی وابسته میشن و کاربر میتونه انتخاب کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آبان 13، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 موقعی که یک محصول رو اضافه میکنید بالفرض محصول x براش شخصی سازی ایجاد کنید مثلا رنگ 1، رنگ 2 و رنگ 3 یعنی یجورایی ترکیب دستی ایجاد میکنید با این تفاوت که تاثیری در موجودی نمیذاره و در اصل سه تا رنگ شما به یک موجودی وابسته میشن و کاربر میتونه انتخاب کنهممنونم منتهی من یه محصول ندارم.چندتا محصول رو همن.تولید کننده میگه در هفته مثلا میتونه 40 تا عروسک متوسط به.حالا از هر مدلی.اینو باید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 دیگه این مورد نیاز به ماژول داره باید درخواست بدید تو بازارچه تا بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .