r3za ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 سلام دوستان خسته نباشید.من نسخه 1.6.0.6 فارسی رو از همین انجمن دانلود کردم هنگام نصب ماژولهای افزودنی با ارور مواجه میشم.ایجاد فایل settings.incایجاد جداول پایگاه دادهایجاد فروشگاه و زبان پیشفرضاستقرار جداول پایگاه دادهتنظیم اطلاعات فروشگاهنصب اطلاعات نمونهنصب ماژولهانصب ماژولهای افزودنیاز شرکت نت افراز هاست تهیه کردم,مشکل از تنظیمات هاست هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
igifar ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 سلام دوستان خسته نباشید.من نسخه 1.6.0.6 فارسی رو از همین انجمن دانلود کردم هنگام نصب ماژولهای افزودنی با ارور مواجه میشم.ایجاد فایل settings.incایجاد جداول پایگاه دادهایجاد فروشگاه و زبان پیشفرضاستقرار جداول پایگاه دادهتنظیم اطلاعات فروشگاهنصب اطلاعات نمونهنصب ماژولهانصب ماژولهای افزودنیاز شرکت نت افراز هاست تهیه کردم' date='مشکل از تنظیمات هاست هست؟[/quote']احتمالا مشکل پرستاشاپ شما باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 13، 2014 سلامبرای رفع خطاهای زمان نصب، باید فایل لاگ خطاهای هاست رو بررسی کنیدerror_log موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .