shmata ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 با سلام من از نسخه 1.5.6.X پرستاشاپ استفاده میکنم. هنگامی کاربران در فروشگاه اقدام به خرید میکنند با پیغام خطای شناسه کشور مورد نیاز است. مواجه میشوند. در ضمن من حمل کننده ست کرده ام. در ضمن تمامی کشورها را به جز ایران disable کردم البته enable هم کردم فرقی نداشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2014 سلاماین مشکل از ابتدا بوده یا تازه بوجود اومده ؟دیباگ رو روشن کردید ؟آدرس سایت ؟ موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در آبان 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2014 سلاماین مشکل از ابتدا بوده یا تازه بوجود اومده ؟دیباگ رو روشن کردید ؟آدرس سایت ؟ موفق باشیدسلام نمیدونم از اول این مشکل بوده یا نه . دیباگ روشنه و پیغام خاصی مشاهده نمیشه . آدرس سایت هم : http://shopping.tip-ticket.comآیا امیدی هست مشکل ما برطرف شه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2014 سلامسایتتون در حالت تعمیراته و نمیشه بررسی کردهمه کشورها به جز ایران رو غیرفعال کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در آبان 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 سلامسایتتون در حالت تعمیراته و نمیشه بررسی کردهمه کشورها به جز ایران رو غیرفعال کنید موفق باشیددرستش کردم لطفا بررسی بفرمایید. وقتی کاربرجدید خرید میکنه اگر گزینه پرداخت فوری (بدون ثبت نام) را انتخاب کنه وصل میشه به صفحه درگاه بانک ملت. اما اگر ثبت نام کنه بعد بخاد خرید بزنه پیغام خطا میده میگه شناسه کشور مورد نیاز است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .