Moainlp ارسال شده در آبان 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2014 سلامیک مشکل بر خوردم خیلی مهم لطفا بررسی کنید.یک آموزش خوندم برای بهبودی لود پرستاشاپ که گفته بود یک سری گزینه هارا تو بخش کارایی تغییر بدم مثل استفاده از CCC برای CSS و...قبل از این کار بک آپ از دیتابیس گرفتم و گزینه هارو تغییر دادم. حالا وقتی گزینه افزودن به سبد خرید رو میزنم این ارور رو صفحه میاد: textStatus: 'parsererror' errorThrown: 'SyntaxError: JSON.parse: bad control character in string literal at line 8 column 57 of the JSON data' responseText: { "products": [ { "id": 43, "link": "http://lp-shop.ir/43-اجرای-itunes-festival-سال-2011.html", "quantity": 3, "priceByLine": "7,500 تومان", "name": "اجرای iTune...", "price": "7,500 تومان", "price_float": "7500", "idCombination": 0, "idAddressDelivery": 6, "is_gift" : 0, "hasAttributes": false, "hasCustomizedDatas": false, "customizedDatas":[ ] }], "discounts": [ ], "shippingCost": "5,500 تومان", "shippingCostFloat": "5500", "wrappingCost": "0 تومان", "nbTotalProducts": "3", "total": "13,000 تومان", "productTotal": "7,500 تومان", "hasError" : false }تمام تغییراتو برگردوندم به حالت اولبک آپو ریستور کردم درست نشد. خواهش می کنم کمک کنید.آدرس سایت lp-shop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moainlp ارسال شده در آبان 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2014 از مدیران خواهش می کنم یکی این مشکلو برام برطرف کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2014 سلاممن تست کردم و مشکلی نبودکش مرورگر رو خالی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moainlp ارسال شده در آبان 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 نخیر درست نشد با چند تا کامپیوتر هم امتحان کردم.الان یک پرستاشاپ دیگه نصب کردم راهی هست فقط محصولات اون پرستامو انتقال بدم به پرستاشاپ جدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 خیر امکان انتقال نیست چون جداول پرستا خیلی به هم مرتبط هست و انتقال مشکلاتی رو به وجود میاره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .