amin.ir69 ارسال شده در آبان 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 با سلام من به تازگی با این اسکریپت آشنا شدم و آخرین ورژن رو از سایت شما نصب کردم منتها یک چیز عجیب و اینکه بعد از نصب که سایت من بالا اومد یک سری اطلاعات ، تبلیغات و اجناس پیش فرضی بر روی سایت من هست که من موفق به جذف کامل آنها نشدم!!!وا وارد ادمین هم که میشم هر لحظه اطلاعات عجیب و قریبی از بازدید سایتم و آمار های دیگه همچون خرید کاربران ثبت نام و ... میده!!!جالب اینجاست که هر چی گشتم تو اینترنت کسی در مورد این موضوع صحبت نکرده بود حالا یا واسه من اینطوریه یا همه راه حلش رو بلدن !!!!فقط یه جا خوندم که گفته بودیم یه ماژول هست به نام ps cleaner که این کارو میکنه که من هم نتونستم پیداش کنم !!!خواهش میکنم کمک کنید.ممنون. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در آبان 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 اونا داده های آزمایشی ان.واسه اطلاعات آماری پیشخوان گزینه اطلاعات جعلی تو همون صفحه رو خاموش کنید(شایدم اسمش اطلاعات آزمایشی بود)واسه حذف محصولات هم تو قسمت کاتالوگ->محصولات انتخابشون کنید و حذفشون کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin.ir69 ارسال شده در آبان 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 مرسی دوست عزیزاما تو صفحه اصلی سایت من هنوز کلی تبلیغات هست که با اینکه محصولات رو پاک کردم اما اونا نرفته !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin.ir69 ارسال شده در آبان 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 کسی نمیدونه این مورد رو ؟؟؟؟؟ :s ممنون می شم کمک کنید خیلی کارم گیره :( نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 17، 2014 سلامبه تنظیمات قالب بریدبرخی بنر ها در اون قسمت تنظیم میشن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2014 پرستاشاپ ماژولار هست و میتونید برای پاک شدن داده های هر ماژول یک بار اون رو حذف نصب کنید و مجدد نصب کنید. به طور مثال ماژول مدیریت بنر و پیکربندی قالب Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .