mehdy_zy ارسال شده در آبان 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 با سلامدر فروشگاه ما که دارای +600 تا شاخه داره متاسفانه تو وابستگیها این مشکل رو داریم لطفا اگر کسی راه حلی داره بگه اگر هزینه هم داشت پرداخت می کنم Fatal error: Allowed memory size of 201326592 bytes exhausted (tried to allocate 41589879 bytes) in /home/tasisat/domains/tasisat.ir/public_html/2014/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php on line 208 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2014 ماژول های اضافه رو حذف کنید، به مدیر سرورتون بگید این محدودیت رو کاهش بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yalda007 ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 سلاممن هم این مشکل رو دارم، این ارور میاد:Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 721266 bytes) in ***/public_html/modules/blocktopmenu/blocktopmenu.php on line 713یکسری ماژول بلا استفاده رو حذف کردم، پشتیبان هاست هم مقدار حافظه رو تا 512 مگابایت افزایش داد ولی مشکل برطرف نشد. و این پاسخ رو دادن:تا جایی که بررسی شد حتی در صورت تنظیم محدودیت حافظه برروی 512 مگابایت همچنان پیغام اخطار دریافت می گردد لذا جهت فراهم شدن دسترسی به وب سایت لازم است تا در خصوص غیر فعال سازی پلاگین غیر بهینه یا اصلاح کدها با مشورت طراح وبسایت یا بخش پشتیبانی برنامه مورد استفاده اقدام نماییداز قالب دارچینا استفاده میکنم و ورژن ps 1.5.6.2navidgroup.irممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 دوستان در این موارد مهم با شماره های بازارچه تماس بگیرن تا اطلاعات و زحماتشون از دست نره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .